КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ ТЕЧЕ ВОДА В Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ ТЕЧЕ ВОДА В Е30
Kолеги,протечи ми водица от тук(на снимката от ляво на лоста точно при дупките в пластмасата).Това ли е уплътнението на парното?И как е най удачно правенето на това място?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Delfina написа:Мокета отдавна е махнат иначе незнаех че тече ... но вече го оправих имах пукнатини омазах ги със силикон наливах вода уж не тече после пак ще го мокря дано да няма
Аз се надявам само силикона да ти оправи работата с теча, но ми се вярва че си иска и ламарина + заварка въпросното място.
Бая е30ки им се запушват там каналчетата за отичане на водата, ама въздухозаборника за парното все пак е като кофа за боклук, пълни се с всякакви чудеса като е в покой колата. Вали ли дъжд капе си вътре, а вода и боклуци след време правят ръжда

Мокета долу, бушоните долу, 0.8мм ламарина, грунд, някво боди после и боядисвай

ПС: Тва по лични впечатления от моята съм го написал, шото като я изкърпвахме с един от най-добрите

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Колеги,течеше ми малко водица и от дясната врата,та днес махнах кората и като ми поляха с маркуч направо си потече в самата врата (май от към огледалото някъде):banghead: ..Въпреки всичко не можах да го хвана,някакви идей?
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
стефан13 написа:Колеги,течеше ми малко водица и от дясната врата,та днес махнах кората и като ми поляха с маркуч направо си потече в самата врата (май от към огледалото някъде):banghead: ..Въпреки всичко не можах да го хвана,някакви идей?
нормално е след 20 и кусур години да се свият уплътненията около прозореца и огледалото и да ти пуска вода във вратата още повече в много силен дъжд,пароструйки или както ти с маркуча.
на дъното на вратата има отвори за отичане,едва ли ще спреш да ти влиза вода във вратата ,но можеш да видиш поне отворите да са чисти за да се отича водата

Така май ще излезне..,На оригиналното уплътнение на джама му липсва малко!Запуших за всеки случай около огледалото със силикон
Остана само уплътнението на парното,ма там ще се сменя понататък..,

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2