Предна броня
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Предна броня
първо здравейте на всички и аз вече съм горд собственик на Е30
искам да попитам къде мога да намеря долу посочената броня и горе долу като пари колко излиза мерси предварително

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Предна броня
ми като начало,да си пуснеш обява в купува 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
абе къф тоя свлеч
колега пускаш обява в купува ,води се предна броня за троен стоп ако не знаеш случайно,ама кажи твоята дали е троен де все пак

колега пускаш обява в купува ,води се предна броня за троен стоп ако не знаеш случайно,ама кажи твоята дали е троен де все пак

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
и тъй като си нов (явно) да не те учудва като ти кажат 100 лв за халогените и 100 лв за хубава предна маска без бронята - такива са цените....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
E30_M_Tech_ll написа:и тъй като си нов (явно) да не те учудва като ти кажат 100 лв за халогените и 100 лв за хубава предна маска без бронята - такива са цените....
...такива са цените в БМВ форума, от Видин съм си взимал за 20 лева идеална предна маска, само че червена.
BMW only!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
ми значи си ударил кьоравото 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
amd написа:E30_M_Tech_ll написа:и тъй като си нов (явно) да не те учудва като ти кажат 100 лв за халогените и 100 лв за хубава предна маска без бронята - такива са цените....
...такива са цените в БМВ форума, от Видин съм си взимал за 20 лева идеална предна маска, само че червена.
Това си е чист касмет. Ако пообиколиш ломските села може за 450лв. и цяло е30 да си купиш.
Но без да обикаляш по села и паланки, без да имаш разходи за транспор и без да се ядосваш че днес си ходил за зелен хайвер, както си седиш пред компа си поръчш от някой колега за 100лв. и / както повечето дупета във форума / търсиш кусури на стоката и се опитваш да свалиш 5лв. от цената.
Аз също имам интерес за такава броня, и ще следя темата

извинете за не палната тема та бмв-то е 320и троен стоп 1988 м20 две врати в кои магазин мога да търся такива не6та от софия съм а
и още нещо намират (продават) ли се М-пакети и къде пак мерси
ако има грешки в мнението казваите
и още нещо намират (продават) ли се М-пакети и къде пак мерси

Последна промяна Дилян Пенчев на 16 Юли 2010, 14:37, променена общо 1 път
Причина: Обърни малко внимание на правописа!
Причина: Обърни малко внимание на правописа!
8 мнения
• Страница 1 от 1