Малко снимки след събора
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: Малко снимки след събора
lubaka_320 написа:а ве хора"трябва да махнеш тва,трябва да махнеш онва"...кви са тея простотии,сичко си е въпрос на вкус в крайна сметка,мене лично колата със сините джанти мноо ме радва,точно някои надъхана дрифтачка еКогато стигнете нивото на което е колегата тогава критикувайте,лоста не бил за тая кола,волана бил грозен,в тоя форум сичко що не е М-техниче оргиналдъ е боклук...немога да ви разбера честно,човек трябва да бъде различен,колата му трябва да се отличава с нещо от на останалите,ръгайте там м-тех 2 мощно задължително придружени обаче от борбетче,азев или брок,щото ако е някоя джанта дето не я признават у форума ша ви плюят яко после
![]()
![]()
![]()
staisa,не те познавам,но се покланям пред твоя ентусиазъм,колата ти е невероятна
това е и така и не е така .. щото те хората не плюят брока, щото си е принципно готина джанта,особено така по-големичка, плюят синьото. и не е като да няма и м-тех кабриото.
пък като постнеш снимки, нормално да има и храна, ти как се скара все едно си мразят колите хората

предполагам е приятна за каране

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Ами джантите са сини ,,защото имам нещо впредвид да им полирам борда ,а лъчовете да останат сини ,та да са по различни .Три години все са сиви ,малко да се смени цвета ,а и всеки втори с сив брок умразна ми ,а и неми е проблем да си ги пръсна пак сиви ,се пак стова се занимавам.А гирука и мен ме дразни и ще се смени, до месец ,ама сега големите спирачки са ми по важни ,че немога да спирам .А на тези който не им харесва колата ,ако се качат да я покарат друго ще кажат , нищо че джантите са сини ,ама няма значение.А и аз никога тук в форума несъм давал наклон на някой какво да си прави колата ,и че неми харесва ,ама карай здраве да е, и друго искам да кажа колата си я правя с кеф ,и желание и несъм извадел парите на рака ,за мотора ,заводският м-техник 2 ,джантите и салона ,и боята на колата ,всичко съм изкарал с труд ,неми ги е дал някой даром .А който малко поне разбира знае, колко пари съм вложил ,за колата остава и че остава вечно моя .Скоро ще има нови снимки на спирачките и джантите ,че да видим критиките ви отново .

power of bmw написа:и да си оправиш гюрука че срамота със С50 под капака а има кръпки на гюрука,брока-сив,фаровете-черни,капака-син,волана м-тех 2,седалките-ок.Колко време дава на 400м със този звяр?
+1
и
седалките

барчето

педалите

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
staisa написа:Ами джантите са сини ,,защото имам нещо впредвид да им полирам борда ,а лъчовете да останат сини ,та да са по различни .Три години все са сиви ,малко да се смени цвета ,а и всеки втори с сив брок умразна ми ,а и неми е проблем да си ги пръсна пак сиви ,се пак стова се занимавам.А гирука и мен ме дразни и ще се смени, до месец ,ама сега големите спирачки са ми по важни ,че немога да спирам .А на тези който не им харесва колата ,ако се качат да я покарат друго ще кажат , нищо че джантите са сини ,ама няма значение.А и аз никога тук в форума несъм давал наклон на някой какво да си прави колата ,и че неми харесва ,ама карай здраве да е, и друго искам да кажа колата си я правя с кеф ,и желание и несъм извадел парите на рака ,за мотора ,заводският м-техник 2 ,джантите и салона ,и боята на колата ,всичко съм изкарал с труд ,неми ги е дал някой даром .А който малко поне разбира знае, колко пари съм вложил ,за колата остава и че остава вечно моя .Скоро ще има нови снимки на спирачките и джантите ,че да видим критиките ви отново .![]()
просто манталитета на българина е такъв........колата е страшна просто няма забележка мотора си е мотор джантите джанти външния вид нема забележка кво повече...а съвети според мен можеш да приемеш от хора които могад да се похвалят с нещо по добро , а те се броят на пръсти

bedrock city racing
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Мога да взема под внимание критиките или съветите, на няколко колеги ,от които мога да науча нещо и най вече, от един който всички знаем Явор, а другите които само гледат клипове от чужди сайтове,
и после коментират дори и снимка на колата си нямат не ме вълнуват много.

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
според мен повечето които са писали такива коментари всъщност са разказали в мечтите си ако някой случайно им подари такава кола какво биха направили по нея.... къде по добро къде по лошо.... просто това е въпрос на вкус...
затова има толкова много различни е30-ки и почти няма две еднакви .... щото на всеки вкуса и възможностите са различни...
може бе единствения модел който всеки е30каджия би приел и карал с кеф ако ще и с оранжеви джанти на розова кола да е е - е30 М3
затова има толкова много различни е30-ки и почти няма две еднакви .... щото на всеки вкуса и възможностите са различни...
може бе единствения модел който всеки е30каджия би приел и карал с кеф ако ще и с оранжеви джанти на розова кола да е е - е30 М3
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
///ivanE30 написа:staisa написа:Ами джантите са сини ,,защото имам нещо впредвид да им полирам борда ,а лъчовете да останат сини ,та да са по различни .Три години все са сиви ,малко да се смени цвета ,а и всеки втори с сив брок умразна ми ,а и неми е проблем да си ги пръсна пак сиви ,се пак стова се занимавам.А гирука и мен ме дразни и ще се смени, до месец ,ама сега големите спирачки са ми по важни ,че немога да спирам .А на тези който не им харесва колата ,ако се качат да я покарат друго ще кажат , нищо че джантите са сини ,ама няма значение.А и аз никога тук в форума несъм давал наклон на някой какво да си прави колата ,и че неми харесва ,ама карай здраве да е, и друго искам да кажа колата си я правя с кеф ,и желание и несъм извадел парите на рака ,за мотора ,заводският м-техник 2 ,джантите и салона ,и боята на колата ,всичко съм изкарал с труд ,неми ги е дал някой даром .А който малко поне разбира знае, колко пари съм вложил ,за колата остава и че остава вечно моя .Скоро ще има нови снимки на спирачките и джантите ,че да видим критиките ви отново .![]()
просто манталитета на българина е такъв........колата е страшна просто няма забележка мотора си е мотор джантите джанти външния вид нема забележка кво повече...а съвети според мен можеш да приемеш от хора които могад да се похвалят с нещо по добро , а те се броят на пръсти
Много правилно се ирази,колега.Наистина манталитета на българина е такъв,все да плюят и всичкото тва е от завист.Плюят тея дето никога не могат да си направят подобна кола,озлобените и морално "малки" хорица...а идеята за полирания борд е мега яка,ше стане неповторимо

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2