За фланците и Борбет Т 16" на 7.5 ширина + 51мм макферсонче
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- mikimau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 323
Re: За фланците и Борбет Т 16" на 7.5 ширина + 51мм макферсонче
deyan-enchev написа:В моя случай прехода от задната част на фланеца (влизаща в главината) към предната в централния отвор е 57.1мм -> 70мм, тъй че се надявам да стане добре.
А отвора на джантата оригинално ли е 70 мм. или е разстъргван?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Нямам снимки още. Не че седят уникално ама всеки има вкус, харесват ми на мене, не е клише джантата.
Еми като гледам централния на джантата не изглежда да е стърган, ама и в каталог борбет т на 70мм не можах да намеря
.
Сега фланците са при джедайте на струга - да видим какво ще стане
- понеделник - отговор на въпроса: Нов материал или възкресението на старите.
Еми като гледам централния на джантата не изглежда да е стърган, ама и в каталог борбет т на 70мм не можах да намеря

Сега фланците са при джедайте на струга - да видим какво ще стане

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Огромен напредък !!! Джедайте на струга наистина са такива сега взех 2 от фланците от тях и оставих другите 2 за ремонт.
Направен е перфектно от всяка гледна точна тоя фланец. Както Ленцо каза с метална (стоманена втулка) е набита във фланеца от страната на главината. Тя е сложена толкова добре и точно че компенсира и центриращия кант на фланеца, който хлопаше в джантата.
С по 1 втулка на фланец, дебела на повече от 2мм се оправиха вътрешния и външния центриращ кант ... голямо евала на тия стругари.
Колата не трепва, даже повече вибрации от мотора се усещат отколкото от пътя ... бахти а цената е повече от добра за ремонта.
Скоро продължение и приключване на сагата.
PS: Големи благодарности на UBAH5.
Направен е перфектно от всяка гледна точна тоя фланец. Както Ленцо каза с метална (стоманена втулка) е набита във фланеца от страната на главината. Тя е сложена толкова добре и точно че компенсира и центриращия кант на фланеца, който хлопаше в джантата.
С по 1 втулка на фланец, дебела на повече от 2мм се оправиха вътрешния и външния центриращ кант ... голямо евала на тия стругари.
Колата не трепва, даже повече вибрации от мотора се усещат отколкото от пътя ... бахти а цената е повече от добра за ремонта.
Скоро продължение и приключване на сагата.
PS: Големи благодарности на UBAH5.
Последна промяна deyan-enchev на 27 Апр 2010, 10:12, променена общо 2 пъти
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
аа, аз без да повозиш не вярвам
..и нека силата бъде с теб!

..и нека силата бъде с теб!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Момци развръзката - сутрешен фото сешън:

На всяка джанта съм с 2 броя различни секрети - къстъм мейд (тука връзките с производителя имаха ефект, хората са учтиви като им плащаш)
Дългочаканите гуми с индекс W - трябва да слагаме друг мотор.

Не съм я мил от 2 месеца игнорирайте калта - пазя лака за събора
След като я наснимах добре и сцепих гъзъ от каране да видя кога ще затресе, ама такъв момент няма изобщо.

На всяка джанта съм с 2 броя различни секрети - къстъм мейд (тука връзките с производителя имаха ефект, хората са учтиви като им плащаш)
Дългочаканите гуми с индекс W - трябва да слагаме друг мотор.

Не съм я мил от 2 месеца игнорирайте калта - пазя лака за събора

След като я наснимах добре и сцепих гъзъ от каране да видя кога ще затресе, ама такъв момент няма изобщо.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
На живо изглеждат още по-добре 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мания

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

п.с. А защо още не си пляснал и стикерите за събора

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Джантите са разумно добри нищо специално
Но ми харесаха и като се хванахме на хорото как да не го изкараме докрай.
ПС. Защото не мога да отида до офиса да си го взема, нямам време а е индивидуален и им писах вчера да ми го пуснат по куриер с наложен платеж до офиса

ПС. Защото не мога да отида до офиса да си го взема, нямам време а е индивидуален и им писах вчера да ми го пуснат по куриер с наложен платеж до офиса