Един тъп въпрос...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Един тъп въпрос...
... за който моля да не ме хулите. Та - има ли разлика между задните носачи с дискове от комби и от седан??? Или разликата е само в апарата??? Защото по ЕТК ми дава различни номера за ремонтен комплект на седан и комби
Единственото нещо за което се сещам са със или без АБС... 

The fun is not in the straight line...!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: Един тъп въпрос...
не би трябвало да има разлика в носачите(моите са от комби а апаратите от ис ).......ако има няква изобщо разлика е в апаратите (моите скоро мога да ги подаря на някои щото си намерих от 540ска
)

bedrock city racing
- power of bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дифа да вие...
- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
NEDD написа:... за който моля да не ме хулите. Та - има ли разлика между задните носачи с дискове от комби и от седан??? Или разликата е само в апарата??? Защото по ЕТК ми дава различни номера за ремонтен комплект на седан и комби![]()
![]()
Единственото нещо за което се сещам са със или без АБС...
няма колега
0885/006808
ЕМО
ЕМО
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
///ivanE30 написа:... (моите скоро мога да ги подаря на някои щото си намерих от 540ска)
даваи ги насам,ще черпиме

7 мнения
• Страница 1 от 1