Окачване за е30 - примери
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Re: Окачване за е30 - примери
Сток окачване : Ясно се вижда , че колата е като дракстер , което на мен не ми допадаше .

След което преминах на H&R сини отпред и от зад, Амортйсьорите , от пред BOGE М Тех 2 газови от Дару, от зад BILSTEIN Б4 газови. Ето и разликата във височината .
От пред ..

От зад..

.
Колата в момента с "новото" окачване се държи перфектно , става за градско каране , доста устоичива и за евридейка е доста добре , малко по твърда е , но на мен ми харесва да вози като "каруца".
Сега ...С

Картера се намира на 1 санима над кутия цигари 80мм от земята, за наще пътища е ок. Доволно добре се държи в завои , като цяко съм доволен да се има и предвид , че задните гуми са ми 215 предни 205 което също има значение за стабилноста на колата. Утре предстои закупуване на плътно М-ковиза тампони за предните носачи и ще споделя впечатления от шофирането..

След което преминах на H&R сини отпред и от зад, Амортйсьорите , от пред BOGE М Тех 2 газови от Дару, от зад BILSTEIN Б4 газови. Ето и разликата във височината .
От пред ..

От зад..

Колата в момента с "новото" окачване се държи перфектно , става за градско каране , доста устоичива и за евридейка е доста добре , малко по твърда е , но на мен ми харесва да вози като "каруца".
Сега ...С

Картера се намира на 1 санима над кутия цигари 80мм от земята, за наще пътища е ок. Доволно добре се държи в завои , като цяко съм доволен да се има и предвид , че задните гуми са ми 215 предни 205 което също има значение за стабилноста на колата. Утре предстои закупуване на плътно М-ковиза тампони за предните носачи и ще споделя впечатления от шофирането..
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Нека споделя и моя сетъп. 316i: Колата беше с пружини и амортесиори Waitec. Задните пружини са с около 5см по ниски от стоковите, а предните са на еднаква височина със стоковите. Основната разлика са амортесьорите, чиито ход е около 5 см по малък от този на Sachs амортесьорите. Колата е твърдичка и доста ниска - много добре стои, а и вози на гладък път, обаче задните гуми 205/50 на джанти 15х8 дерат постоянно в калниците - изчезнали са надписите отстрани. Постоянно задирам навсякъде. Жал ми става.Общо взето става за всекидневна кола - даже е идеална, обаче не и в България и в частност София. Та махнах задните пружини, следва да махна и амортесьорите щото ефект без тях няма и да сложа подложки 8-10мм, а за отпред само амортесьорите ще сменя със нормални и ще оставя Waitec пружините.
324д: е с пружини отзад от е36 325тдс и подложки 8мм - тях ги смених, щото се беше счупила едната, а отпред сложих от м20 е30 -те са малко по-меки и ниски от стоковите на дизела. Докара го на возия, отпред е значително по плавно и меко, а и разстоянието между калника и гумата се намали с около 1 см. Стойката на колата в момента е хармонична(не клекнала отзад) и малко като джипка. Екстра е за офроуд кат се има предвид, че и картера е доста висок. Само за язовири, бири, скари и водопади е:mhihi: Снимка после.
324д: е с пружини отзад от е36 325тдс и подложки 8мм - тях ги смених, щото се беше счупила едната, а отпред сложих от м20 е30 -те са малко по-меки и ниски от стоковите на дизела. Докара го на возия, отпред е значително по плавно и меко, а и разстоянието между калника и гумата се намали с около 1 см. Стойката на колата в момента е хармонична(не клекнала отзад) и малко като джипка. Екстра е за офроуд кат се има предвид, че и картера е доста висок. Само за язовири, бири, скари и водопади е:mhihi: Снимка после.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна KPETEH на 23 Апр 2010, 11:54, променена общо 2 пъти
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
Пичове..моята я взех така "съборена"с някви сини прожини... но се мята мн. от камшичния ...и въобште не спират тез Е30...Потресен съм... трета броня сменям
и два носача ... Взел сам я само за дрифт ..но си я карам из града...
Ще сменям окачване...но нз без пауарфлекс дали ще стои?

Ще сменям окачване...но нз без пауарфлекс дали ще стои?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Щом само на дрифт се кара 3 брони и 2 носача нищо не са ... Я ги питай профитата те си имат бояджия на щат

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
SammY написа:Щом само на дрифт се кара 3 брони и 2 носача нищо не са ... Я ги питай профитата те си имат бояджия на щат![]()
И гаража е пълен с стъклоспаст.... А кво общо има Powerflex-а с това как ще ти стой окачването!
Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
SammY написа:Щом само на дрифт се кара 3 брони и 2 носача нищо не са ... Я ги питай профитата те си имат бояджия на щат![]()
Бояджийте са скъпо удоволствие, ползваме спрейове от по 5 лв

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
хахах... почвам и аз със спрейове от 5 лева ...омразна ми да спонсорирам бояджиите...
...а отзад сега е висока,заради високите гуми...,но подар ..как да не ги сложа
:КОПУВАМ ЗАДНИ АМОРТЕСИОРИ И ПРОЖИНИ!-БЕТОН!

...а отзад сега е висока,заради високите гуми...,но подар ..как да не ги сложа

:КОПУВАМ ЗАДНИ АМОРТЕСИОРИ И ПРОЖИНИ!-БЕТОН!

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
По-малко писане и повече снимки и обяснения 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
снимките са най важни 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- e30_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Turbo
- Мечтае да кара: горе посоченото
- Детайли за колата: E30 Turbo
аз съм с вайтек и като визуален ефект съм доволен а като пошедение заедно с 17-ките е доста пролично
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2