огледало
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
огледало
ниякой изрод ми е отскубнал стъклото на дясното огледало
чудно ми е как е успиал без да го счупи
не знам дали може да се намери само вътрешната част - тази която държи самото стъкло, механизма за задвижване е наред.
и после как да го монтирам, трябва ли да демонтирам цятото огледало или само го ръчкам и готово
мерс за съветите предварително
не знам дали може да се намери само вътрешната част - тази която държи самото стъкло, механизма за задвижване е наред.
и после как да го монтирам, трябва ли да демонтирам цятото огледало или само го ръчкам и готово
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Незнам защо оставате с убеждението че стъклото на огледалото трябва да се "изскубе"-напротив свалянето му е елементарно.Взимаш малка плоска отвертка и бъркаш с нея в отвор в долната част на огледалото(в средата под стъклото) и преместваш наляво или надясно(зависи искаш да свалиш или сложиш) и стъклото с част от пластмасовия механизъм се отделя от моторното задвижване.
А на мене некакви педалчета са ми изскубали емблемите от предния капак и задната врата
, само да ги хвана ще ги утрепа
.
Казвайте, момчета, откъде мога да си взема убави емблемки, че ме яд да я гледам така
.
И преди 3-4 дни пак тия наркомани сигурно бяха минали и изпопукали гумите на целия квартал (мусагеница), та правих гуми, пичове
.
Ама ще ги фана аз некоя нощ и ще има "яла тука че ми требваш" и с винкела по главата...доде се изкриви или винкела или главата
.
Айде, че се ядосах

Казвайте, момчета, откъде мога да си взема убави емблемки, че ме яд да я гледам така

И преди 3-4 дни пак тия наркомани сигурно бяха минали и изпопукали гумите на целия квартал (мусагеница), та правих гуми, пичове

Ама ще ги фана аз некоя нощ и ще има "яла тука че ми требваш" и с винкела по главата...доде се изкриви или винкела или главата

Айде, че се ядосах
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ей такива стъкла ли почнаха да свалят? Къде ли си ще си ги врат после... Радвайте се поне, че не ни се свалят огледалата като на вектрите

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
[steeN] написа:Ей такива стъкла ли почнаха да свалят? Къде ли си ще си ги врат после... Радвайте се поне, че не ни се свалят огледалата като на вектрите![]()

а да имате идея що лявото ми стъкло не се движи от копчето при мен(то не че от ляво има де)
и има едни емблемки Hommon или нещо от сорта те от къде се намират и кво значат

dopestar написа:[steeN] написа:Ей такива стъкла ли почнаха да свалят? Къде ли си ще си ги врат после... Радвайте се поне, че не ни се свалят огледалата като на вектрите![]()
![]()
![]()
![]()
свалял съм
а да имате идея що лявото ми стъкло не се движи от копчето при мен(то не че от ляво има де)
и има едни емблемки Hommon или нещо от сорта те от къде се намират и кво значат
Ама си много умен ....
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Re: огледало
venc написа:ниякой изрод ми е отскубнал стъклото на дясното огледало
на стъклар ти режат по мерки и мисля, че е около 3-4 лева
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: огледало
xterminat0r написа:venc написа:ниякой изрод ми е отскубнал стъклото на дясното огледало
на стъклар ти режат по мерки и мисля, че е около 3-4 лева
да ама май са му взели и част от пластмасовите държачи - ако е така трябва да си търси в автоморга или по магазините, на пасата преди време ми счупиха огледалото - новото струваше 10лв. а начина на закрепване е с двойно залепващи тиксо

та за бмв-то цената ще е двойна или тройна

самото стъкло
самото стъкло струва 10 лева, намерил съм го.
Вупроса е че за държача искат 40-50 лева, а за толкова дават и цялото огледало.
ОКay сте се пазарува, няма начин. те нали за това го гпиха, за да ми го продадат педалите после. но това може да продължи вечно.
Та съм реши да лепна направо едно огледало вътре и да се приключи с въпроса.
СЛОН да им го набута на всички авто-крадци и авто-частиджии
Вупроса е че за държача искат 40-50 лева, а за толкова дават и цялото огледало.
ОКay сте се пазарува, няма начин. те нали за това го гпиха, за да ми го продадат педалите после. но това може да продължи вечно.
Та съм реши да лепна направо едно огледало вътре и да се приключи с въпроса.
СЛОН да им го набута на всички авто-крадци и авто-частиджии
9 мнения
• Страница 1 от 1