Моторче,централно заключване
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
Моторче,централно заключване
Здравейте съфорумници!
Модела на колата е е30 86 година, с оригинално заводско централно заключване(6 машинки,,моторчета'').
Въпросът ми към вас е дали има разлика в машинките?
Ще стане ли машинка от лява предна врата,на мястото на машинката на дясна предна врата?
И по точно ме интересува дали има разлика между машинките на двете предни врати?
Понеже тази на лява предна врата е бяло-червена,а пък тази на дясна предна врата е чисто червена.
Колата се заключва централно от предните врати и багажника.
Благодаря за отделеното внимание!
Модела на колата е е30 86 година, с оригинално заводско централно заключване(6 машинки,,моторчета'').
Въпросът ми към вас е дали има разлика в машинките?
Ще стане ли машинка от лява предна врата,на мястото на машинката на дясна предна врата?
И по точно ме интересува дали има разлика между машинките на двете предни врати?
Понеже тази на лява предна врата е бяло-червена,а пък тази на дясна предна врата е чисто червена.
Колата се заключва централно от предните врати и багажника.
Благодаря за отделеното внимание!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: Моторче,централно заключване
Позволявам си да се присъединя към темата на колегата, защото и мен ме интересува същото, но за Е34.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
машинките имат разлика ,като командваща и не командваща/т.е. предните две врати и багажника са командващи,а задните врати не са..с по малко пинове на управление са/..при е30 са два модела..и при е34 са два модела..успех на колегата дет се интересува..дано не стане кат при алпинките 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Явор написа:машинките имат разлика ,като командваща и не командваща/т.е. предните две врати и багажника са командващи,а задните врати не са..с по малко пинове на управление са/..при е30 са два модела..и при е34 са два модела..успех на колегата дет се интересува..дано не стане кат при алпинките
Благодаря за инфото! За двата модела вече знам. А при мен Яворе объркване винаги може да стане

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
Значи,машинката от лява предна врата,става и за дясна предна врата.
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
Колеги да ви питам каква точно е функцията на тъй наречения EMERGENCY SWITCH под номер 17 от схемата на централно заключване в сайта реал оем?
7 мнения
• Страница 1 от 1