E-30 хидравлика.Въпрос.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
E-30 хидравлика.Въпрос.
Здравейте,колеги.Монтирах си пълен комплект хидравлика на моето Е-30.Колата е 318IS.След монтажа налях хидравлично масло и започнах обезвъздушаване с въртене на волана от пълен ляв на пълен десен.При запален двигател се чува силно стържене в хидравличната помпа.Маслото в казанчето започна да се пени и избива през отдушника на капачката.Смених втора помпа,като си мислех,че проблема е в нея но резултата беше същия.Ако някой може да помогне със съвет ще му бъда благодарен.
Re: E-30 хидравлика.Въпрос.
На мене ми се пенеше като остане без масло. И тогава се получаваше и тоя кофти звук. Провери дали до помпата стига достатъчно масло.
Волана се върти безупречно,което означава,че има налягане и в помпата има масло.Пък и преди монтажа всички маркучи бяха перфектно почистени.
То и при мен бе6е така ама виеше на умрело и имаше балончета в резервоарчето.
А маслото как ти е ? Пада ли ? Не знам какво масло използваш но попринцип на капачката си пише само ATF ( масло за автоматични скоростни кутий ).
А маслото как ти е ? Пада ли ? Не знам какво масло използваш но попринцип на капачката си пише само ATF ( масло за автоматични скоростни кутий ).
- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
при неправилно свързване на маркучите също става може да имаш подобни проблеми
Рахо,я ми обясни как можеш да ги обърнеш?Мисля,че трябва да си олигофрен за такова нещо.
6 мнения
• Страница 1 от 1