324 d беля с маховик!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
324 d беля с маховик!
Колеги, преди време се пребирах от Варна.Скоростите отказаха по пътя.Помислих,че е съединител.Оказа се много по-скъпо.Модела е Е30 2.4 дизел.Скоростите били малко по различни.Не е с демфер а с маховик.Маховика е по особен, понеже към него имал прекрепен по-малък друг маховик.Връзката между двата се е строшила.Та въпроса ми е дали някой от вас колеги е имал същия проблем?Нитовал ли го е?Здраво ли става?Здраво здраво да изкара поне едно 50 хил.Колеги споделяйте щот не ми се хвърля хайвана.
Извинявам се на админа,но не искам да пускам друг пост!
Ако някой предлага втора ръка да пише.(маховик)Че нов е около 1000 лв.Или нов ама някой тънка лайсна, турски.
Весели празници!

Извинявам се на админа,но не искам да пускам друг пост!
Ако някой предлага втора ръка да пише.(маховик)Че нов е около 1000 лв.Или нов ама някой тънка лайсна, турски.
Весели празници!
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Re: 324 d беля с маховик!
колко мислиш че ше кара тоя втората ръка?
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
караи някои да ти го завари и си свиркаи 

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
Съгласен съм.Не може да се каже колко му остава на втора ръка маховик.Ама трябва да се прави.Така или иначе съм вътре с последните няколко ремонта.Нищо не мога да и взема ако я засиля.
със заварка метала или се закалява или отслабва.А ако някои кара със заварен маховик и е 6 да пише! 

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
маховика е на две части и явно се е скъсал вътре има прожини ... вадиш сичко от вътре заваряш и купуваш бензинов съединител ....
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
dichodichev3 написа:Съгласен съм.Не може да се каже колко му остава на втора ръка маховик.Ама трябва да се прави.Така или иначе съм вътре с последните няколко ремонта.Нищо не мога да и взема ако я засиля.
със заварка метала или се закалява или отслабва.А ако някои кара със заварен маховик и е 6 да пише!
знам поне 3 бмв-та в троян едното кара от 9 години така

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
Това е успокоително за мен колега.Каква е заварката?Плътна ли е?На точки ли е?На мен ми казаха,че се занитват.Дупчат се и се нитоват.И после се слага друг съединител с демфер.Щото оригиналния,неговия демфер е маховика.
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
със ЦО се минава цялото и го оставяш да истине
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
А после за ефекта от заварката знаеш ли нещо.Тресе ли нещо при тръгване спиране.При смяна на скорости!
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
може малко да тропа .. както преди да ти се счупи твоя 

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
Нямаше тропане пич!Е само при така наречения kick down усещах нещо като потропване.Но го свързвах със рязката смяна.Иначе маховика нито тропаше при нормално и спокойно каране.Нито при смяна на предавките.Одряза го като с нож.И край.Мисля,че този повреде няма как да я уловиш навреме.
Съмняваме,едно че му е дошло времето,второ тогава когато се пребирах пътя беше ужас.Сняг,лед студ.И след Шумен,малко преди да влезна в Карнобат на един хълм тръгвам да го качвам и гледам на оборотомера 2000 оборота,а скороста пада.Давам дизел
колата седи даже и не буксува.А преди това си ги качваше предишните хълмчета и баирчета нямаше дерт.
Съмняваме,едно че му е дошло времето,второ тогава когато се пребирах пътя беше ужас.Сняг,лед студ.И след Шумен,малко преди да влезна в Карнобат на един хълм тръгвам да го качвам и гледам на оборотомера 2000 оборота,а скороста пада.Давам дизел

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
явно не си обръщал вниманире потропва си доволно особена като тръгваш и малко преди 2000 оборота отзан се чува едно яко буботене се едно е 500 коня 

- dupeto
- кандидат ентусиаст
- Кара: 324 ТД
тоя демферен маховик, като тръгне да заминава се чува най-добре когато гасиш колата, просто изтропва....
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
rado_e30m40b16 написа:явно не си обръщал вниманире потропва си доволно особена като тръгваш и малко преди 2000 оборота отзан се чува едно яко буботене се едно е 500 коня
Пич имаше наистина такъв шум,и се получаваше при подаване на дизел.Примерно тръгвам давам 2 скорост дига оборити,чува се този шум и после като си я вкарам в обороти престава.Ама аз си го обяснявах със сакса.Понеже е оригиналния и леко е изгнил.
14 мнения
• Страница 1 от 1