хулигана не пали
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- danidl
- Потребител
-
- Кара: 324тд
хулигана не пали
здравейте имам един проблем карам едно готино 324тд за 4 годинине сам имал ядове с него ,но оня ден без да искам го изпуснах и му сварши нафтата посе се по4наха ядовете
обезваздуших я псле ми дадоха ток и с много вартене запалих ,на другата сутрин паля но тя не иска и ми падна акомулатора после видях че имам въздух в маркочето което одвежда нафтата в двигателя и пак обезваздушавам паля и цял ден няма проблем ,но забелязах 4е от горивния филтар изтича нафта на танка струя и го смених с нов като мислих че проблема е решен запалих по саштия начин и после си палеше от раз но тая сутрин пак неможах да запаля пак имаше вздох в маркочето кето одвежда нафтата в двигателя ако някой има някаква идея каде да погледна ще съм му много благодарен можели да е от винтилчето за обезваздушаване предварително мерси и весели празници!
обезваздуших я псле ми дадоха ток и с много вартене запалих ,на другата сутрин паля но тя не иска и ми падна акомулатора после видях че имам въздух в маркочето което одвежда нафтата в двигателя и пак обезваздушавам паля и цял ден няма проблем ,но забелязах 4е от горивния филтар изтича нафта на танка струя и го смених с нов като мислих че проблема е решен запалих по саштия начин и после си палеше от раз но тая сутрин пак неможах да запаля пак имаше вздох в маркочето кето одвежда нафтата в двигателя ако някой има някаква идея каде да погледна ще съм му много благодарен можели да е от винтилчето за обезваздушаване предварително мерси и весели празници!
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: хулигана не пали
Незнам точно как е на дизеловите мотори на 30-ските, нека някой дето разбира да каже, но имах същия проблем с Е39-ката.Също е дизелова и вкарваше въздух от маркуча след филтъра, но се оправи като се смениха гумените оплътнения на маркучите дето влизат към филтъра.И се сложи клапан да не връща нафтата обратно.За сега няма въздух.
2 мнения
• Страница 1 от 1