Cena na 320i
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Cena na 320i
Moge li nqkoj da kage dali za okolo 3800lv. moga da si vnesa ot Germaniq 320i touring. Vigdam takiva ceni tuk tame.
Re: Cena na 320i
Radoy написа:Moge li nqkoj da kage dali za okolo 3800lv. moga da si vnesa ot Germaniq 320i touring. Vigdam takiva ceni tuk tame.
spored men - ne
italiansko 318 touring za tiq pari moje da se vurje, ako e ot niakoia morga (to vaji i za 320 mai)
no puk ot germay - trudna rabota
kakto te posuvetvaha kolegite:
1. vij cenite v www.wobile.de
2. pribavi 1700 leva DDS
3. iz4isli si i dokarvaneto, koeto moje da varira v shiroki granici
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- Strastnia za BMW
- Потребител
-
Pitam za6toto pri men ima edno 320 88god. nee oba4e TOURING
iskat mu 1200 fr.nee lo6o moga i snimka da ispratja. 

THE BEST E30
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
re
imam 320 i touring 91 godina ,cherno s vsichki extri bez koja,ima klima cd pioneer idrugi glezotiiki 2 komlekta leti janti zima/liato,novi garneta drugi neshta cenata e samo 4700 lv. s kasko za 6200 lv.v perfektno sustoianie.
Re: Cena na 320i
Ivan написа:2. pribavi 1700 leva DDS
Да ама добре знаем че си теглиш обратно ДДС-то ако го внесеш на фирма регистрирана по ДДС. Само трябва да му сложиш 1или2 седалки в багажника и вече не се води "за представителни цели" а за "транспортни" (на фирмата)
С всички комбита става номера, само за един специален туринг не е пробвано все още

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- TurboDizelKombi
- кандидат ентусиаст
-
Това май не става толкова лесно като да сложиш две седалки.
Трябва да се прекара през някаква държавна комисия (забравих и името) и ако те я одобрят да ще ти се признае ДДСто. Вносителите на нови коли го правят но не знам за една кола дали има смисъл въопще разправията.
Трябва да се прекара през някаква държавна комисия (забравих и името) и ако те я одобрят да ще ти се признае ДДСто. Вносителите на нови коли го правят но не знам за една кола дали има смисъл въопще разправията.
TurboDizelKombi написа:Това май не става толкова лесно като да сложиш две седалки.
estestveno che ima smisul! za moita skromna kolica DDS-to e 1700 lv, a ako e Mx ... bez znachenie dali shte vurnat niakolkoto hiliadi dolara akciz, pak DDS-to e pone 1000 evro!
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- TurboDizelKombi
- кандидат ентусиаст
-
Ако платиш някаква сериозна такса, а и приготвиш разни екзотични документи, дали ще е изгодно достатъчно за да си загубиш времето и нервите.
За официалните вносители това сигурно е канализиран процес, така че може би ако ползваш някоя връзка при тях и да стане работата.
За официалните вносители това сигурно е канализиран процес, така че може би ако ползваш някоя връзка при тях и да стане работата.
11 мнения
• Страница 1 от 1