Въпрос за лайсна на броня?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Въпрос за лайсна на броня?
Колеги,понеже нямам излишни лайсни и реших да Ви питам,дали задната става отпред,за да изглежда нещо такова: 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Stoicho
- член на клуба
-
Явор написа:ще запълни дупките с кит
точно така,то и сега номера не ми е на бронята,а мигачите са черни!та по въпроса?
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
да това е задна лайсна но мисля че захващането и няма да пасне и ше тряя да я лепиш.... може би ше тряя да се скъси малко но не съм сигурен....
мигачите или на мястото на габаритите или в халогените
(но оставаш без халогени)
мигачите или на мястото на габаритите или в халогените

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Stoicho
- член на клуба
-
Ти мигача остави на мен,а според Вас кое ще е по-добре задната лайсна отпред или парче и китване на предната?E30_M_Tech_ll написа:....
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
..правиш си "хоум мед бош"..жълти халогени с "флора и фауна"..бъбреците обезателно"черен мат"...ксенона около "11К"...лип от "VW"..нагаждаш някоя задна броня и си ти 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Stoicho
- член на клуба
-
Явор написа:..правиш си "хоум мед бош"..жълти халогени с "флора и фауна"..бъбреците обезателно"черен мат"...ксенона около "11К"...лип от "VW"..нагаждаш някоя задна броня и си ти
Вместо да се ебаваш,кажи имаш ли задна лайсна със здрави щипки
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
не просто предната лайсна я правиш като задната по същия начин да се съединява.... режеш си твойте предните до там докъдето свършва заната и готово.... супер елементарно е за изработка и не виждам вобще закво е пусната тая тема... просто ти трябва малко въображение....
а за кита по лайсните вобще не е добра идея... за една седмица ще се напука.....
а за кита по лайсните вобще не е добра идея... за една седмица ще се напука.....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Tunderbimmer
- Потребител
-
- Кара: e30 Комбинизон, E39 Комбинизон
- Мечтае да кара: Е60 MPower Hurricane RS или RR
- Детайли за колата: Е30-ката стегнат и приятен външен вид / Е39-ката меко казано добра.
Re: Въпрос за лайсна на броня?
а номера къде ще стой. иначе интересно ама май безмислено.
14 мнения
• Страница 1 от 1