Да ви се "похваля" (кражба във Варна)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Да ви се "похваля" (кражба във Варна)

Мнение от Механджията » 08 Окт 2009, 16:53

съдиш до дупка и гледаш да се разчуе колкото може повече, след това идва реда на удоволствието - краен расист съм, що се отнася до мръсни циганори - за мене това е напаст, сган, мижитурки... снощи на зеленчуковата борса имаше бой - двайсетина мангала на две групи си скачат.... прищя ми се да имам един калашник в колата, да спра напреки, да го извадя и като пръскачка на росна поляна - отляво надясно и после пак наляво, докато не изпопадат всичките :bang: :dummy:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 08 Окт 2009, 19:41

от колко мангала е била бригадата?
Те са рецивидисти на 101% просто... не съм расист ама за такива..си трябва изпускане на бухалка върху капачките...
Значи ние можем да работим като волове и да пестим всяка стотинка за да си купим мечтаното Е30 а някакъв скапан РОМ,да дойде и да разруши всичко?!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Окт 2009, 20:55

Марто , имаш ми номера (0888004692) обади се. Като излезнат от затвора :) се обади или ела да пием кафе на салона !
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 08 Окт 2009, 21:12

LuBo1 написа:Марто , имаш ми номера (0888004692) обади се. Като излезнат от затвора :) се обади или ела да пием кафе на салона !

колега, да не държиш автокъщата срещу Дом на камиона, мяркам няколко пъти оранжевия компакт отпред?

по темата и към автора - адаш, трябва да се направи нещо лично към тия, които са влезли в твоята собственост и са разграбили и потрошили две твои коли - тва си е за нещо повече от бой даже.... а не по-малко кофти е 'съседчето' ти, което е поломило и продължава да поломва пежото....би трябвало да си търпелив и да прикачаш поне тоя кавал, и тогава тва дето го лисва върху металика, да му дадеш да го изпие ;) :mhihi: българите в болшинството си са такива завистливи гадове и дребни душици, че не е истина..... един като стане, петима скачат и пак долу го дърпат, ****** майката...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Предишна

Назад към E30