теч в ГНП-то на 324д

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: е30 324 д e46 330d 2002
Мечтае да кара: М е30

теч в ГНП-то на 324д

Мнение от bumer_d » 29 Сеп 2009, 21:03

Здравеите колеги.От няколко дни започна да тече нафта от ГНП то. теча е от уплантнениъата на помпата.докараха ми сьщото ГНП от германия но ми казаха че е стояла близо година в моргата.Та вьпроса ми кьм вас е дали да сложа ГНП то от германия или да си оправиа моето.И дали ще трябва да мине стенд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: теч в ГНП-то на 324д

Мнение от deyan-enchev » 29 Сеп 2009, 21:23

Ако ти тече от горната част на ГНП-то където плочката се държи от 4 Торкс болта, уплътнението за там струва точно 5 лева, в Дизел сервиз-а на зеленчуковата борса във Варна :) .

Като твоето си е било ОК, просто смени гарнитурката и си карай, защо ти е да минава стенд новото - ако имаш излишни пари, стенда е супер идея.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар
Кара: е30 324 д e46 330d 2002
Мечтае да кара: М е30

Re: теч в ГНП-то на 324д

Мнение от bumer_d » 29 Сеп 2009, 21:36

мерси за съвета колега теча е от там дет ти си посочил и отдоло от към страната на блока

Назад към E30