Отново за застроховките...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
bawareca написа:Даже в България истинските застрахователи отказват да застраховат коли над 10г.
е кои са тези истински застрахователи тук, ако не е тайна?
поне на мен не ми е известна застрахователна компания, която не застрахова автомобили над 10г. ... тя направо ще фалира!
а ако имам ферари на 40 г. интересно също ли ще откагат да го застраховат? според мен не само, че няма да откажат, но и ще ме накарат да монтирам система за сателитно проследяване в колата

"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
bawareca написа:Ако си чувал за "АЛИАНЦ-БЪЛГАРИЯ" за коли над 10 г. застрахователната премия е 25%!!! което на практика си е отказ.
изобщо не съм съгласен!
имам познат с лада в Алианц, която не само е над 10г., но и редовно нещо й се случва и им изплащат щетите като за нов автомобил.
Strastnia za BMW написа:MMM da vidjax 4e stava vapros za zastraxovki kolko e gore dolo edno kasko na 318E30
Зависи колко ще го оценят по "EUROTAX-SCHWAKE" но ако приемем че ще е между 1800 и 3000 действителна стойност а застрахователната премия между 7 и 9%. Значи разликата е голяма защото всеки застраховател има различна методика, но горе-долу можеш да сметнеш.
bawareca написа:Strastnia za BMW написа:MMM da vidjax 4e stava vapros za zastraxovki kolko e gore dolo edno kasko na 318E30
Зависи колко ще го оценят по "EUROTAX-SCHWAKE" но ако приемем че ще е между 1800 и 3000 действителна стойност а застрахователната премия между 7 и 9%. Значи разликата е голяма защото всеки застраховател има различна методика, но горе-долу можеш да сметнеш.
daje e dosta veroiatno premiqta da e 11-12% ili pove4e, zashtoto e30 mladi ve4e niama ....
no stiga tolkova, che mnogo se otklonihme ot temata
6 мнения
• Страница 1 от 1