е30 М40 Проблемче

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каките да се подмокрят
Мечтае да кара: е30-ка на Луната

е30 М40 Проблемче

Мнение от dj_tani® » 27 Авг 2009, 23:05

Та така наскоро се сдобих с 2-рата си е30-ка малко слаба кат мотор Но брадчеда и М50 щте доиде и той на помощ.Та така като я взех колата не работеше на бензин бензиновата помпа беше изгоряла смених я, бензин доиде до мотора ама не изка да запали и вобще да прикювка на бензин на Газ :uups: върви ама си изкам бензин много ще ми кажат да не се занимавам а напрао да взимам М50-то ама изкам да чуя тва пусто М40 на бензин как трака. :) и така от кво да почна най напред дюзи ли да са дебитомер ли да е ламбда сонда ли да е който има нещо впредвид нека да драсне някои ред се ще ми е от полза
Без храна се живее... 2 седмици, без вода... 1 седмица, без акъл ... ЦЯЛ ЖИВОТ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 28 Авг 2009, 0:41

имам и дебитомер и дюзи и ланда идваш пробваш и купуваш 0896062362 софия

Потребител
Аватар
Кара: Е 30
Мечтае да кара: alpina b6 E 30

Re: е30 М40 Проблемче

Мнение от coveran » 29 Авг 2009, 16:06

dj_tani® написа:Та така наскоро се сдобих с 2-рата си е30-ка малко слаба кат мотор Но брадчеда и М50 щте доиде и той на помощ.Та така като я взех колата не работеше на бензин бензиновата помпа беше изгоряла смених я, бензин доиде до мотора ама не изка да запали и вобще да прикювка на бензин на Газ :uups: върви ама си изкам бензин много ще ми кажат да не се занимавам а напрао да взимам М50-то ама изкам да чуя тва пусто М40 на бензин как трака. :) и така от кво да почна най напред дюзи ли да са дебитомер ли да е ламбда сонда ли да е който има нещо впредвид нека да драсне някои ред се ще ми е от полза

ела до перник да видиш как работи и ще се откажеш от М-50 моито си апе каишката и на газ и на бензин мога да ти кажа каде да пипнеш пи двигалеля и че те гонят за да им вдигнеш капака че на мене не верват че е само 4 цилиндрово
CoveraN за винаги със BMW E 30

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Re: е30 М40 Проблемче

Мнение от Chapai » 29 Авг 2009, 20:30

coveran написа:
dj_tani® написа:Та така наскоро се сдобих с 2-рата си е30-ка малко слаба кат мотор Но брадчеда и М50 щте доиде и той на помощ.Та така като я взех колата не работеше на бензин бензиновата помпа беше изгоряла смених я, бензин доиде до мотора ама не изка да запали и вобще да прикювка на бензин на Газ :uups: върви ама си изкам бензин много ще ми кажат да не се занимавам а напрао да взимам М50-то ама изкам да чуя тва пусто М40 на бензин как трака. :) и така от кво да почна най напред дюзи ли да са дебитомер ли да е ламбда сонда ли да е който има нещо впредвид нека да драсне някои ред се ще ми е от полза

ела до перник да видиш как работи и ще се откажеш от М-50 моито си апе каишката и на газ и на бензин мога да ти кажа каде да пипнеш пи двигалеля и че те гонят за да им вдигнеш капака че на мене не верват че е само 4 цилиндрово

Хайде кажи на всички де... То и моето М40 се ерчи на далеч по-големи батковци...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 318 is;e30 325ix+ инхалатор

Мнение от chipipk » 30 Авг 2009, 14:24

градски я кажи и на мен че и аз сам с такъв и ми е интересно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каките да се подмокрят
Мечтае да кара: е30-ка на Луната

:)

Мнение от dj_tani® » 30 Авг 2009, 14:32

На сички ни е доста интересно и май чакаме отговор с интерес или направо една колонка да заформим и да ходим на гости в Перинк да зяпаме на живо :evil:
Без храна се живее... 2 седмици, без вода... 1 седмица, без акъл ... ЦЯЛ ЖИВОТ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M40 1.8 metan

Мнение от buny_boy11 » 30 Авг 2009, 19:36

:idea:

Назад към E30