е30 М40 Проблемче
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dj_tani®
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каките да се подмокрят
- Мечтае да кара: е30-ка на Луната
е30 М40 Проблемче
Та така наскоро се сдобих с 2-рата си е30-ка малко слаба кат мотор Но брадчеда и М50 щте доиде и той на помощ.Та така като я взех колата не работеше на бензин бензиновата помпа беше изгоряла смених я, бензин доиде до мотора ама не изка да запали и вобще да прикювка на бензин на Газ
върви ама си изкам бензин много ще ми кажат да не се занимавам а напрао да взимам М50-то ама изкам да чуя тва пусто М40 на бензин как трака.
и така от кво да почна най напред дюзи ли да са дебитомер ли да е ламбда сонда ли да е който има нещо впредвид нека да драсне някои ред се ще ми е от полза

Без храна се живее... 2 седмици, без вода... 1 седмица, без акъл ... ЦЯЛ ЖИВОТ!
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
- coveran
- Потребител
-
- Кара: Е 30
- Мечтае да кара: alpina b6 E 30
Re: е30 М40 Проблемче
dj_tani® написа:Та така наскоро се сдобих с 2-рата си е30-ка малко слаба кат мотор Но брадчеда и М50 щте доиде и той на помощ.Та така като я взех колата не работеше на бензин бензиновата помпа беше изгоряла смених я, бензин доиде до мотора ама не изка да запали и вобще да прикювка на бензин на Газвърви ама си изкам бензин много ще ми кажат да не се занимавам а напрао да взимам М50-то ама изкам да чуя тва пусто М40 на бензин как трака.
и така от кво да почна най напред дюзи ли да са дебитомер ли да е ламбда сонда ли да е който има нещо впредвид нека да драсне някои ред се ще ми е от полза
ела до перник да видиш как работи и ще се откажеш от М-50 моито си апе каишката и на газ и на бензин мога да ти кажа каде да пипнеш пи двигалеля и че те гонят за да им вдигнеш капака че на мене не верват че е само 4 цилиндрово
Re: е30 М40 Проблемче
coveran написа:dj_tani® написа:Та така наскоро се сдобих с 2-рата си е30-ка малко слаба кат мотор Но брадчеда и М50 щте доиде и той на помощ.Та така като я взех колата не работеше на бензин бензиновата помпа беше изгоряла смених я, бензин доиде до мотора ама не изка да запали и вобще да прикювка на бензин на Газвърви ама си изкам бензин много ще ми кажат да не се занимавам а напрао да взимам М50-то ама изкам да чуя тва пусто М40 на бензин как трака.
ела до перник да видиш как работи и ще се откажеш от М-50 моито си апе каишката и на газ и на бензин мога да ти кажа каде да пипнеш пи двигалеля и че те гонят за да им вдигнеш капака че на мене не верват че е само 4 цилиндрово
Хайде кажи на всички де... То и моето М40 се ерчи на далеч по-големи батковци...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 318 is;e30 325ix+ инхалатор
- dj_tani®
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каките да се подмокрят
- Мечтае да кара: е30-ка на Луната
:)
На сички ни е доста интересно и май чакаме отговор с интерес или направо една колонка да заформим и да ходим на гости в Перинк да зяпаме на живо 

Без храна се живее... 2 седмици, без вода... 1 седмица, без акъл ... ЦЯЛ ЖИВОТ!
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
7 мнения
• Страница 1 от 1