БМВ Е30 тампон на диференцял висящ лагер
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
БМВ Е30 тампон на диференцял висящ лагер
Колеги да ви се оплача само пари давам... вчера смених съединител илизе с работата 350 лв и направих неколко рески трагвания да му се порадвам а то зе че се растропа нещо отзад пук сега.... ходих на маистор ма не можа да каже с точност какво става само каза 4е проблема може да е в тампон на диференцяла или на висящия лагер иначе отзад окачването било добре. Вие как мислите ? Чува се тропане като трагна по ряско ма не да варти гуми нормално и в двихение по плавни неравности и по дупки по малко че то тогаава какво ли не тропа ...

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
ако не си ги сменял като си я взел е хубаво да го направиш и с тия на моста, може и напред нещо .. изчезват доста потропвания
кеф,а?

кеф,а?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Thepriest11
- Потребител
-
- Кара: e 30 318 touring
- Мечтае да кара: e 30 M3
Провери наред-тампон на дифа,на носачите,амортисьорите,моста.Моята хлопа от дифа и единия тампон на амортисьра.
- NLefterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320is touring
- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
и при мен чука и се оказа от тампоните на моста които се хващат за купето на задните 2 калника отдоло ... цената не е малка, а какъв ... е да се сменят не е истина... шанс ... е30 болест ...
и ми се струва че нещо са те натоварили с тоя съединител ... но свършило вече ...
Успех колега
и ми се струва че нещо са те натоварили с тоя съединител ... но свършило вече ...
Успех колега

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
един приятел имаше същия проблем и при него се оказа тампон на задния мост
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Dafy написа:и при мен чука и се оказа от тампоните на моста които се хващат за купето на задните 2 калника отдоло ... цената не е малка, а какъв ... е да се сменят не е истина... шанс ... е30 болест ...
Успех колега
не става само с ядене ,трябва и пиене

най-верятно са за смяна , ако не си ги сменял колега и е хубаво колкото се може по скоро че като се скъса болта става неприятно
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
Ако можех сам да си ги сменя .... че тия маистори нито разбират от каде е проблема треа целата кола да разгобят а и зимат некви нереални цени за работа .....

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
аз се чудя колко недъгав "майстор" трябва да си колата да е при тебе и да не можеш да откриеш от кво тропа
са така по форума си гадаеме малко или много,но все пак:
тампоните на моста ги смени задължително-едва ли някой ги е сменял преди тебе.как става това ще разбереш от търсачката.Другите вероятни тампони се виждат ако не са в час.За висящия лагер ще трябва да махнеш някоя друга тенекия отдолу

тампоните на моста ги смени задължително-едва ли някой ги е сменял преди тебе.как става това ще разбереш от търсачката.Другите вероятни тампони се виждат ако не са в час.За висящия лагер ще трябва да махнеш някоя друга тенекия отдолу

- IGRATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 много бързоооо...
- Мечтае да кара: БМВ Е46 G-power...
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
Колега вече не търся тампон за дифа. тракането идвало от счупена задна пружина и трябжа да си сменя и тампоните на моста 

- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
няма да си първия с тази диагноза ...
искам да запитам само : Защо плащаме Данаци на автомобилите, Винетки и т.н., а караме по шибани пътища в тая България ???
и да питам кой да обвиня за спукания ми картер ? за разбитите тампони отзад ? за предните амортисьори ? ... и джип да караш пак ще се разпада ...
Успех колеги ... и имайте предвид, че нашите е30-ки са нечовешки здрави коли за възраста си... а ако караме някое ново /3-4 годишно возило/ как ще си купим части като са зверски скъпи ... не искам и да си помислям !
искам да запитам само : Защо плащаме Данаци на автомобилите, Винетки и т.н., а караме по шибани пътища в тая България ???
и да питам кой да обвиня за спукания ми картер ? за разбитите тампони отзад ? за предните амортисьори ? ... и джип да караш пак ще се разпада ...
Успех колеги ... и имайте предвид, че нашите е30-ки са нечовешки здрави коли за възраста си... а ако караме някое ново /3-4 годишно возило/ как ще си купим части като са зверски скъпи ... не искам и да си помислям !

- venom888
- кандидат ентусиаст
-
Прав си, само заради разбитите улици се троши сичко .... и аз съм трошил картера 120 лв и маслото 60 екстра цена бе6е заради неква тъпа дупка 

14 мнения
• Страница 1 от 1