Разплетени колектори тип "октоподи"???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Разплетени колектори тип "октоподи"???
Колеги какъв е ефекта от такива колектори?Ще помоля някой който е слагал да сподели съществена ли е разликата спрямо стоковите на М20Б25?Както казва старата ми баба "ще има ли файдЪ"?

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Ами при октоподите би трябвало дължините на тръбите от всеки 1 цилиндър да са проблизително еднакви а при твоите това не е така. Това е генерация с по-голям диаметър което си взел. Това пак води до увеличаване на мощността но трябва и след тях да са ти по широки тръбите иначе няма да има смисал да ги слагаш.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
"разширяването" води до загуба на мощност

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Колега аз мисля ,че ще върви доста ,по добре от стоковите поне 3 години си ги карах и никога нямаше ,да ги разменя ,за стокови, а и мотора си е свикнал с тях. Мисля ,че аз сам го почувствал най много ама ти си знаеш 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
не,че нещо.ама без дино-графика..преди-след...са само празни приказкиstaisa написа:Колега аз мисля ,че ще върви доста ,по добре от стоковите поне 3 години си ги карах и никога нямаше ,да ги разменя ,за стокови, а и мотора си е свикнал с тях. Мисля ,че аз сам го почувствал най много ама ти си знаеш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
то в момента съм с Б20-кови и затова искам да ги сменя,че предполагам стоковите на б20 и б25 се различават 

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Явор написа:не,че нещо.ама без дино-графика..преди-след...са само празни приказкиstaisa написа:Колега аз мисля ,че ще върви доста ,по добре от стоковите поне 3 години си ги карах и никога нямаше ,да ги разменя ,за стокови, а и мотора си е свикнал с тях. Мисля ,че аз сам го почувствал най много ама ти си знаеш
"Rule number one: after any modification to power system on car YOU NEED TO GO ON DYNO TEST! Without that you can't know what you are doing. This is only relevant test. All other is PSYCHO EFFECK."

- ///Явор
- Летящия холандец
-
9 мнения
• Страница 1 от 1