за раликата в показанието на километража
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
няма каде или колата не може да се засили с тия капли толкова320iPower написа:в града нямаше как да пробвам с такава скорост

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
nesko написа:няма каде или колата не може да се засили с тия капли толкова320iPower написа:в града нямаше как да пробвам с такава скорост
джантите не са абсолютно никъв проблем,просто беше 17:30 и нямаше по борисова къде и 50 да се вдигнат

тъкмо си идвам от софия с едно корейско нещо за придвижване/кола ще е пресилено/,произведено 2006г.на 160 на скоростомера е с реална 157,което си е нищо разлика.има и други такива примери.Cinder написа:Лъжат си всичките, колкото по-висока скоростта, толкова повече.
Помня че някакъв m5board юзър си беше правил тестове с М6 по аутобаните в Германия и след 300 км/ч стойностите GPS/километраж се изравнявали
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Възможно е
При мен при по-ниски скорости (50-80) лъже с по 4-5 километра, но колкото по-нагоре, толкова повече. При максимална скорост лъже с близо 20км/час 

- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
Аз с 195/55/15 по километраж с 60 а на тия знаци дето като минеш покрай тях и ти казва с колко си ми показва 52!!!
- nesko
- старши ентусиаст
-
града не е толкова малък вари и пробай някаде що по борисова320iPower написа:nesko написа:няма каде или колата не може да се засили с тия капли толкова320iPower написа:в града нямаше как да пробвам с такава скорост
джантите не са абсолютно никъв проблем,просто беше 17:30 и нямаше по борисова къде и 50 да се вдигнат

да може наистина джантите да не са ти проблем но ако ти си бил зад волана силно се съмнявам да ти стиска да караш със скорост 140км/ч като гледам как караш направо ми е жал за колата иначе колата ти не е лоша пич само тря да не приказваш много а да покараш да по тренираш320iPower написа:nesko написа:няма каде или колата не може да се засили с тия капли толкова320iPower написа:в града нямаше как да пробвам с такава скорост

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
M///Sport написа:да може наистина джантите да не са ти проблем но ако ти си бил зад волана силно се съмнявам да ти стиска да караш със скорост 140км/ч като гледам как караш направо ми е жал за колата иначе колата ти не е лоша пич само тря да не приказваш много а да покараш да по тренираш320iPower написа:nesko написа:няма каде или колата не може да се засили с тия капли толкова320iPower написа:в града нямаше как да пробвам с такава скорост
джантите не са абсолютно никъв проблем,просто беше 17:30 и нямаше по борисова къде и 50 да се вдигнатиначе аз с е36 и гуми 225/45/17 на километраж с 220 а на JPS показва 208/209км/ч
уффф човек не те знам кои си явно не се познаваме щото ако се познавахме щеше да знаеш колко газ давах на първата си кола,друг е въпроса че е30-ката не съм я взел да я троша а да си я карам и да си ми е кеф щото от малък искам точно тоя модел и като попаднах на читава такава не искам да я съсипя за да каже после някои еи тоя дава много газ

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
nesko написа:града не е толкова малък вари и пробай някаде що по борисова320iPower написа:nesko написа:няма каде или колата не може да се засили с тия капли толкова320iPower написа:в града нямаше как да пробвам с такава скорост
джантите не са абсолютно никъв проблем,просто беше 17:30 и нямаше по борисова къде и 50 да се вдигнатша си я засичаш
щото по борисова имах път няма да изляза специално да си меря колата,щото не съм на газ,а бензина е скъп
миналия четвъртък я пробвах с 4.27 диференциал направи малко над 190км/ч
- nesko
- старши ентусиаст
-
не се тревожи лукойл сваля цената на долу с 4 стотинки320iPower написа:nesko написа:града не е толкова малък вари и пробай някаде що по борисова320iPower написа:nesko написа:няма каде или колата не може да се засили с тия капли толкова320iPower написа:в града нямаше как да пробвам с такава скорост
джантите не са абсолютно никъв проблем,просто беше 17:30 и нямаше по борисова къде и 50 да се вдигнатша си я засичаш
щото по борисова имах път няма да изляза специално да си меря колата,щото не съм на газ,а бензина е скъп
миналия четвъртък я пробвах с 4.27 диференциал направи малко над 190км/ч

M///Sport написа:да може наистина джантите да не са ти проблем но ако ти си бил зад волана силно се съмнявам да ти стиска да караш със скорост 140км/ч като гледам как караш направо ми е жал за колата иначе колата ти не е лоша пич само тря да не приказваш много а да покараш да по тренираш320iPower написа:nesko написа:няма каде или колата не може да се засили с тия капли толкова320iPower написа:в града нямаше как да пробвам с такава скорост
джантите не са абсолютно никъв проблем,просто беше 17:30 и нямаше по борисова къде и 50 да се вдигнатиначе аз с е36 и гуми 225/45/17 на километраж с 220 а на JPS показва 208/209км/ч

Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2