Скорости от М20б20 стават ли за М50б25
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Скорости от М20б20 стават ли за М50б25
Колеги имам скорости от м20б20 и стегам 25цов мотор и се чудя дали ще станат скростите??? 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
стават май с маховик, притискател и феродо, както и с дваесков кардан

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Мерси ДилянчоДилян Пенчев написа:стават май с маховик, притискател и феродо, както и с дваесков кардан

- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
Дилян Пенчев написа:стават май с маховик, притискател и феродо, както и с дваесков кардан
става при мен е така трябва и м20 стартер нищо не се преправя само че кутията застава малко на една страна и не става с оригиналните тампони от ляво се слага друг по голям аз сложих от двигател м20 тампон и скоростния лост малко се изкривява в посока към пасажера но няма проблем със превключването цигания е ама върши работа като за без да даваш пари а и кутията май оставаше с един болт по малко не помня вече
В момента я права и аз тази цигания. Стартер обаче трябва да е от малките за м20, щото иначе големия не влиза. И поне на м50 от е34, долните малките Хекс болтове, не влиза нито един, разминават се с дупките.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

7 мнения
• Страница 1 от 1