Въпрос за коиловъри....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 23 Юни 2009, 20:18

E30_M_Tech_ll написа:ей сега пак ги мерих и се оказва точно при най завито положение когато малката пружина е напълно смачкана остав тъкмо място около 16 17 см колкото е и голямата пружина демек в свободно положение тя няма да се натяга излишно ;) и наистина е най добре да си купя точно като оригиналните пружини....
мерси колега за изчерпателните отговори....
сега обаче идва следващия въпрос.... стержените на жълтото кони колкото на стандартния амортесйор ли са дълги или са по къси? :)
гледам търся из нета ама нищо конкретно не намирам.....

ем на теб ще ти трябват някви късоходови армортесьори си мисля ... питай alex_matix със какви е ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 23 Юни 2009, 20:33

писах му едно лс остана само да влезе във форума да го прочете....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328iT 88' e46 328Ci
Мечтае да кара: e24 M635CSI

Мнение от zoomer » 23 Юни 2009, 23:15

Има кони със скъсен ход има и такова с нормален ход, влез в сайта на кони можеш да видиш какви са моделите, кои са със скъсен ход и кои с каква регулировка са (има с външна и вътрешна).
Ето ти направо линка за сърч-а
http://www.koni.com/index.php?id=254
предимството на конитата за твоето приложение, е че твърдоста не зависи от хода, и не е проблем да променяш височината (хода) на амортисьора, стига да не се свиват или опъват до край.
Drive fast, drive free but watch out for that tree....
Изображение

Предишна

Назад към E30