Стоп - покупка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Стоп - покупка
Колеги от къде мога да купе троен стоп чисто нов.
Трети взимам на старо и все се оказва със забележка или матиран с времето знаете как е.
Цената в Дару ми е ясна колкото една е30 на старо:)
Трети взимам на старо и все се оказва със забележка или матиран с времето знаете как е.
Цената в Дару ми е ясна колкото една е30 на старо:)

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
матираните много лесно се оправят с полир паста и гъба за полиране... мойте станаха като чисто нови ....
аз смятах да ги пръскам черни ма си казах я дай да ги лъсна да видим кво ще стане и след това сърце не ми даде да ги напръскам....

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
мда или се матирват с водно и се пръска едни лак отгоре и стават като новички 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- E30_M_Tech_ll
-
-
дам и е менте и става като стария за по малко от година 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Правилно, Депо правят разни такива неща - но наистина няма да е като Хела-та. Мен примерно, мигачите за Е34-ката (бели) въобще не ми пасваха добре.
BMW only!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
нямаш телефона на дару ли бре колега 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 туряга
- Детайли за колата: мнооо бърза
E30_M_Tech_ll написа:матираните много лесно се оправят с полир паста и гъба за полиране... мойте станаха като чисто нови ....аз смятах да ги пръскам черни ма си казах я дай да ги лъсна да видим кво ще стане и след това сърце не ми даде да ги напръскам....
Колега, я кажи как точно става това с полирането ,че ми стана интересно. Имам предвид материали и самата дейност.
- E30_M_Tech_ll
-
-
PaRaBoliC написа:E30_M_Tech_ll написа:матираните много лесно се оправят с полир паста и гъба за полиране... мойте станаха като чисто нови ....аз смятах да ги пръскам черни ма си казах я дай да ги лъсна да видим кво ще стане и след това сърце не ми даде да ги напръскам....
Колега, я кажи как точно става това с полирането ,че ми стана интересно. Имам предвид материали и самата дейност.
ами взимаш гъба за полиране на боя от малко по твърдите дето са за дълбоко полиране ... също зимаш и паста на 3м пак за по дълбокои полиране а не финно...
без да шкуриш без нищо за 15 минути така лъснаха че заслепяват чак

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Само дето на Е30 стоповете са Magneti Marelliamd написа:Правилно, Депо правят разни такива неща - но наистина няма да е като Хела-та. Мен примерно, мигачите за Е34-ката (бели) въобще не ми пасваха добре.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 туряга
- Детайли за колата: мнооо бърза
E30_M_Tech_ll написа:PaRaBoliC написа:E30_M_Tech_ll написа:матираните много лесно се оправят с полир паста и гъба за полиране... мойте станаха като чисто нови ....аз смятах да ги пръскам черни ма си казах я дай да ги лъсна да видим кво ще стане и след това сърце не ми даде да ги напръскам....
ами взимаш гъба за полиране на боя от малко по твърдите дето са за дълбоко полиране ... също зимаш и паста на 3м пак за по дълбокои полиране а не финно...
без да шкуриш без нищо за 15 минути така лъснаха че заслепяват чак
Тенкю пипал
15 мнения
• Страница 1 от 1