Взаимозаменяеми части от М40 и М20
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Взаимозаменяеми части от М40 и М20
Колеги по-точно се интересувм дали генератора,стартера,маховика и съединителя със огледалния и притискателния от М40 ще станат на М20Б20 и другия ми въпрос ще трябва ли да се пренавръзва електрониката от прехода от М40Б18 към М20Б20,дали ще има усложнения със запалването...

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

До скоро карах М40, като частите, които изброи бяха от М20 (имаше някакъв лек вариант на старите М20ки), та сигурно и обратното ще стане, но нека да кажат разбирачите.
По вторият въпрос...при мен инсталация не се преправяше при преминаване от М40 към М20, но и двете бяха 90-та година (мисля, че при старите М20ки от двоен стоп е по-различно)
По вторият въпрос...при мен инсталация не се преправяше при преминаване от М40 към М20, но и двете бяха 90-та година (мисля, че при старите М20ки от двоен стоп е по-различно)
ddf
мерси колега,доста ми помогна
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

3 мнения
• Страница 1 от 1