помогнете моля
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
открих още един проблем като извадя лулите на 3 и 4 цилиндър колата се така си работи ... от какво може да е сичко си е добре ток има свещите и кабелите са 6 от какво да е ? 

Ами колега ще разкажа какво стана с моята сложих газова уредба и ми гърмеше смених свещи и се оправи после почна да сменя оборотите ту ниски ту високи разглобих пооловината кола за да разбера какво става накрая смених и гарнитурата даже а се оказа от един маркуч който е под тръбите за инжекциона който бил спукан и засмуква въздух и от тогава знам че започне ли да мени обороти на газ 90 % смуче въздух от някъде а затова че неработи добре на бензин може да е това че е карана дълго време на газ смени свещите и направи профилактика на инжекциона и според мен ще се оправи 

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
леле мале, кажи първо какви са ти свещите, после виж ангренажния ремък ама за него има една специалност и незнам дали някой покрай тебе разбира толкова и да знае как трябва да е
после виж дистрибуторната капачка вътре дали е нагоряла-палеца също, и там дето влизат кабелите виж дали има зелено
всъщност ти от къде си ?

всъщност ти от къде си ?
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
свещоте са с М нещо беше 3те и едната пирели маи ама не съм сиг ... пък дистрибуторната капацка е свялх и е изчистена няма нагоряло ама ся като вадих кабелите и джата са скъсани идиотщина ... ама иначе другата седмица колата ще е ж движение ... с нова бенз помпа дебитомер и маркуч ... ламда сонда и дузи 

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
кви са тея свещи бе човек
сложи NGK- BKR6EK , не са скъпи и са добри
и ако и те се смачкат значи нещо не ти е в час с центровката на ремъка или има нещо в цилиндрите 

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
хах ув ги водят за едни от хубавите ... утре ще ти кажа точно каква марка са ... ама тука от 3 4 5 6 7 дена немога да намеря място да изтрезнея и зарад туи ми е малко зорлям сорка ше ти ги кажа аи заминавам да допивам :Д

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
еми незнам, ама щом ги мачка търси нещо друго тогава, ремъка виж и ако и той е наред следва да махаш глава 

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2