Излъгаха ли ме ? или аз не разбирам ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Алооуууу мухата как въртиш на 5-та като колата ти е постоянно на буксир и по платформи, стига лъга хората. Я кажи как я направи да не киха на газ 

Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
как съм е накарал да не киха на гъз, ми заведох е на доктор. тоз доктор се оказа москвичкАджия , ама успя да накра скраперката ми да върви. имаше и един батман дет вика сложи моите бубини, и аз кво да правя нали съм скрапер и не съм маняк, както повечето тука, които нямат никво бмв, и то се оказа че сега върви, та да си е** мамата от районното до прешеходната пътека 160 си ги прави и още как 

- devastator
- младши ентусиаст
-
и това ако не са онези тримата скраперняци Жувотното,Нинджата и Скрапиращия Мен,аз Москвичкаджия да стана,тоест Мустафа да стана!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
devastator написа:Колегата Ленцо е прав :вие сте ебани кучета газаджийчета и само съсипвате,не сте креативници като нас маняците!Гнусни Москвичкаджийски газаджий елате в четвъртък при маняците с БМВ-тата да си сверите часовника със силните копелета!Със тази газ АГУ до никъде нема да стигнете нещастници!
Бате пиши се ЛЕНКО, като почнеш да пишеш твоето име тогава може да се бъзикаш с другите т.е. като събереш кураж. И втора грешка, колкото и да е не приятно с АГУ се стига точно два пъти по-далеч.
- drft
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
- Мечтае да кара: Supra
Myxa-TePoPuCT написа:16-ките ги слагам когато истъркам 14-ките и докато събера кинти за нови 14-ки. понеже не съм маняк като вас, да търкам 16-ки и да си купувам пак 16-ки. Относно гаража с АГУ, там е чешмата на която си мия ръцете.
на блока на маторя пише Ф84, явно е повече от 2.0, щото на 5-та още върви настрани, явно 3.45 и идва къс.
Ама като се будиш така от пета настрани не се ли стряскаш много

БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
ти реставраторската, смоличкаджииска 21-чка на газчица ли си ръткаш ?
ама така е , трябва икономиика да има, че да останат парички за прагчета от е36, някоя друга броня , фарчета от е30 примерно.
ама така е , трябва икономиика да има, че да останат парички за прагчета от е36, някоя друга броня , фарчета от е30 примерно.
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4