Джанти за Дрифт ?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ico318 » 23 Май 2009, 2:21

Явор написа:голфа има яка стойка
няма голф без яка стойка и вървеж! :ok: жалко,че не му се вижда регистрацията,но имам някои съмнения.....относно,абсолютно несъпоставимите размери на джанти и гуми,се надявам,че никой няма да повтори тези комбинации :nono: .джанта 9 върви с 245 и нагоре.да са по-разпънати-225-215,но 195 може да се разлепи по всяко време и да се пребиеш.едва ли си толкова задобрял,че да търсиш лимита и да откриваш минималните разлики.ще се радвам ако се лъжа,но по-скоро е някакво позьорство....за надуването пробвай динамит :1: шегувам се,разбира се,но като чета какво си пробвал колко му е ....

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 23 Май 2009, 9:40

еххх поне кат не разбираш не се хаби да пишеш....
сори ама си е така...
карам с таквиа гуми и на тази ми кола и на старата... и до сега само един път ми се е разлепяла гума в една огромна дупка и то защото беше 175/50/13 разпъната на 9 инча 13ка :shock: и на всичкото отгоре ги карах на 2,2 бара :mhihi: демек нямало е как да не се разпъне ... но напомпани ли са както трябва няма проблем...
вземи погледни малко в чуждите сайтове как си карат хората колите и защо аджеба го правят....
за надуването просто друг начин янмат... в чужбина по абсолютно същия начин ги надуват само че там вместо бензин използват стартов спрей за двигатели ;)
пробвай едно нещо преди да казваш че е глупост и че не става...
бях чел една статия някъде из нета за някакъв състезателен екип който са го открили това с разпънатите гуми че колкото по широки джанти и разпънати гуми ползвали толквоа по стабилна била колата и давала по добри времена...
в крайна сметка ня задължавам никой да си прави така гумите .... то особенно за наще пътища къвто и борд да иамт гумите си е пагобно за джантите но това си е въпрос на личен избор... за мен това си е комбинацията ;)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 23 Май 2009, 9:48

ето ти една статийка да си прочетеш
http://driftjapan.com/blog/car-parts/dr ... yle-tires/
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Май 2009, 10:03

Тея нинджи даже разпъват гуми с един цол по-малки от джантите :twisted:
Изображение

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 23 Май 2009, 23:30

а ето и какво точно имам впредивд...
заебете голфа ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 23 Май 2009, 23:48

Някой има ли клипче как се разпъват тея гуми много ми е интересно да го видя :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
Мечтае да кара: e30 monster

Мнение от tZv3t0zAr » 24 Май 2009, 0:02

Tова е със цилиндър със сгастен въздух http://www.youtube.com/watch?v=ld5h2LifTz4

А това с лесно запалим разтвор (бензин, карборатор клийнър и т.н.) http://www.youtube.com/watch?v=eCMMnv_BC5I&feature=related
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 24 Май 2009, 0:11

луда работааа...ей момчета осъзнайте се ше се пребиете ве :mhihi: не сме чак на такова ниво като пътища че да изкарваме толкоз бордовете ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 24 Май 2009, 9:52

и аз да се включа, взех си 15ки джанти на 8 инча , но са с гуми 195\50 .... и в интерес на истината малко ми е притеснено да не се отлепи нещо, макар че гумата почти си е изправена. Някой карал ли е тази комбинация?
Сучииии!

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 24 Май 2009, 11:33

ех вие кви сте притеснени.....
не ви притеснява факта че карате 20 годишни купчини ръжди ами че гумата ше ви излезе от джантата а? :mhihi:
топлата вода е открита няма проблем....
на мен ми е спадала гума и си стои разпъната просто е мека и трябва да се напомпи..... най лошото което може да стане е да не може да се напомпи по нормалния начин ми да тряя па кда се гърми и това в случай че карате много разпънати гуми ;)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Май 2009, 13:11

дам и аз като взех новите джанти (9J) и едната гума се беше разлепила отзад и изпускаше, но така и не се прибра и т.н., а си карах 2-3 дена така като я помпам всеки ден, докато сложа други ;)
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ico318 » 24 Май 2009, 14:10

E30_M_Tech_ll написа:а ето и какво точно имам впредивд...
заебете голфа ;)
Изображение
варна се разви доста последните години и сигурно са ви добре улиците.в пловдив,с тази от снимката,е въпрос на часове да чакаш помощ от приятел....аз се напатих от ниски гуми и коли и вече бягам от такива работи.това не означава,че ти не можеш да правиш каквото си решил/прочел/.иначе ръждица нямаме и се пазя-никога не паркирам до опели :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 24 Май 2009, 14:33

и аз съм 195/50/15 даже ги карам леко спаднали че ме мързи да ги напомпя ама нп :)

Аватар

Мнение от TUZara` » 24 Май 2009, 14:43

Отпред съм си с високи зимни,отзад си карам на 195/50/15 на бирените капачки и докато съм му подал маааалко газчица е тръгнала...Ниска гума,други стават оборотите на самата гума и си върти доволно...Не съм с някой голям двигател за да не ме вълнуват гомите и джантите но на м50б20 с такива гуми отзад ми е напълно достатъчно.Не знам какво им е Ж-то и колко се разпъват гумите но до сега ядове не съм брал с тях.

Предишна

Назад към E30