малко помощ .. Как да си залепя бронята ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
малко помощ .. Как да си залепя бронята ?
Здравейте колеги .... та случая ми е следния ..... имам една добавка що годе ставаща но е пукната на 2 места и здраво счупена по средата и не знам с какво да е залепя така че като я оправя да не се пукне пак !
ако някой е правил подобни работи или се занимава с това нека драсне 1 ред
ако някой е правил подобни работи или се занимава с това нека драсне 1 ред

Ако е фибростъкло зимаш смола и влакна мажеш смолата лепиш влакната и ги притискаш с четчица.И чакаш да изсъхне.
Ако е пластмаса фащаш 1 поялник и почваш да я лепиш можеш и да я вържеш с телчета на мястото на счупването ( да стане като шев ) и после да я наклепаш с поялника после малко я изшкури и тва е.
Ако е пластмаса фащаш 1 поялник и почваш да я лепиш можеш и да я вържеш с телчета на мястото на счупването ( да стане като шев ) и после да я наклепаш с поялника после малко я изшкури и тва е.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Ако е голяма пукнатината или е счупено няма да стане с поялник. Тогава ще ти трябва пистолет за топъл въздух (има китайски за по 20 лв.) и метална решетка (става от кръгъл въздушен филтър). Изрязваш подходящо парче от мрежата и го слагаш от вътрешната страна на пукнатината (където няма да се вижда), като гледаш изрязаното парче да е по-голямо от пукнатината поне с 1-2 см. и започваш да нагряваш с пистолета, докато мрежата влезе в пластмасата. Хубаво е да имаш допълнително пластмаса (но да е от същия вид като бронята) и да я сложиш на парчета върху решетката, след което да я разтопиш. От външната страна също можеш за сложиш метална решетка, която да нагрееш и да влезе в пластмасата, след което да китосаш с кит за брони (обикновения ще се напука), например на Новол. След това филер, боя и имаш чисто нова броня.
3 мнения
• Страница 1 от 1