Хелп, тарся фланци

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

..

Мнение от MeTo_BMWto » 09 Май 2009, 18:23

всичко това е много хубаво колеги ама я се замислете за ЕТ-то на джантите от 5-цата + фланците дали ще може да влезне в е30ката без да изреже половината купе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 09 Май 2009, 19:12

бе и аз затова се сетих първо щом джантите бил ис голя мборд не знам си кво трябва да се помисли и за тая работа и то преди всичко останало :) да няма после тема кажете къде има тенекеджия да ми раздуе калниците ... а след нея мотора идва слаб за новите джанти къв мотор да сложа или как да съживя стария :mhihi:
и накрая ще стане като циганина и циганката дето намерили подкова на пътя :winky:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 13 Май 2009, 1:00

е хубу де, не е толкова скъпо да минеш на 5 болта по малко по цивилизован начин, не с фланци и сране върху джантата.
варянт 1 е най-удачен - помощ от е36 и аз добавям и помощ от бай ти стругар за старите диск4енца ;)

Потребител
Аватар

мммм, тегАВО

Мнение от PitBull-a » 13 Май 2009, 8:41

НЯКОЙ 6ТЕ МИ ГО ОБЯСНИ ЛИ ТОЗИ ВАРИАНТ ЕДНО ПО ПОДРОБНО 4Е НЕ6ТО НЕ ГО РАЗБИРАМ,. ЦЕЛИА МАКФЕРСАОН С ГЛАЖИНИТЕ ЛИ ДА ЗЕМА ИЛИ, И КЖО ПРЕПРАЖИАНЕ 6ТЕ ИМА
ение!
Pali gumi a ne du6ata si

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 13 Май 2009, 18:52

отзад ползваш носачи от компакт дори можеш да си вземеш с дискове ;)
отпред взимаш целия макферсон със всичко по него(барабар с дискове апарати че и накладки ако има :mhihi: ) и сменяш само тампона горе другото трябва да е плъг енд плей
нека някой дето го е прайл да сподели ....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: колко да кара
Мечтае да кара: Е34-540
Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е

Мнение от BMWPower » 13 Май 2009, 18:56

E30_M_Tech_ll написа:отзад ползваш носачи от компакт дори можеш да си вземеш с дискове ;)
отпред взимаш целия макферсон със всичко по него(барабар с дискове апарати че и накладки ако има :mhihi: ) и сменяш само тампона горе другото трябва да е плъг енд плей

Абе не е баш така
<<<DRIVE BMW ONLY>>>

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 13 Май 2009, 19:19

Ако споменеш и носачи от М3 е36 3.2л и ще станат нещенщата.
Поне на моито Е30 беше така ваще може да са някви по спортни :mhihi:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 13 Май 2009, 19:25

BMWPower написа:
E30_M_Tech_ll написа:отзад ползваш носачи от компакт дори можеш да си вземеш с дискове ;)

Абе не е баш така

е хубу де защо не напишеш аджеба как е?
щом казваш че не е така значи знаеш кое как се прави. просто ви мързи да пишете или го пазите в тайна за да знаете повече от другите или не мога да разбера какво ви пречи толкова да отделите 5 минути от ценното си време да напишете два реда....
аз написах каквото съм чувал а не са един или двама хората в тоя форум дето са го правили това

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 14 Май 2009, 11:35

до колкото знам само с носа4и от компакт няма мине номера 6тото зъбите на каретата са разли4ки и 6тет ряат и карета... или с 2 думи е по лесно да земе6 целия заден мост ,аз ся мъ4а да ка4а главина със барабан от 36-ца ма тря изкарам бабарана пъво 4е яко е спекал но мисля 4е на 30-ката барабана е мо малак и ни6то няма стане другия варянт които си мислех е баи колио да си поиграе на фрезата и да ми дупне 30-ковия барабан на 5 х120

ина4е за отпред няма никав яд както каза колегата по горе зима6 си целия макферсон пружина,амортесиор ,основа с главина диска барабар с апарата инакладките само сменя6 танпона на бомбето 6тото има разлка само там и го пляска6 аз тия дни 6те прехвърля цялата предница барабар с реики макферсони и глупости

и 6те ходя на офрод :mhihi: (при вси4ки полужения 6те трябват и 4ерверни пружини от 36 за да седи по нормално) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Май 2009, 1:41

носача само от м3 3.2 и тия каретата на компакта май бяха една лабави ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Предишна

Назад към E30