проблем с маслената магистрала
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
проблем с маслената магистрала
значи от както си сложих маслен радиаторо от 325 на турбото и като го оставя за няколко часа и пада маслото. като запаля и 4-5 секунди свети лампата докато напълни - все едно тамън сам сменил филтара и тва го прави всеки път като оставя колата за повече от 20-30 минути.
Също така от както съм го сложил тоя маслен радиатор не се загрява , стопля се малко само тръбичката на входното масло а на изходното постоянно е студена.
При монтажа на конзолата обърнах мястото на термостата и пружинката , защото запознати приятели ме посъветваха така поради факта че тия термостати на 20 години не отваряли вече и със или без радиатор се тая като самия термостат не отваря
някой има ли си на идея кво може да съм объркал или кво неработи
Също така от както съм го сложил тоя маслен радиатор не се загрява , стопля се малко само тръбичката на входното масло а на изходното постоянно е студена.
При монтажа на конзолата обърнах мястото на термостата и пружинката , защото запознати приятели ме посъветваха така поради факта че тия термостати на 20 години не отваряли вече и със или без радиатор се тая като самия термостат не отваря

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Re: проблем с маслената магистрала
...Термостата нов е 30ина лева в Камор,сменял съм го на две коли вече,без него системата не 'боти кат хората,а и поддържа налягането,tonkata написа:значи от както си сложих маслен радиаторо от 325 на турбото и като го оставя за няколко часа и пада маслото. като запаля и 4-5 секунди свети лампата докато напълни - все едно тамън сам сменил филтара и тва го прави всеки път като оставя колата за повече от 20-30 минути.
При монтажа на конзолата обърнах мястото на термостата и пружинката , защото запознати приятели ме посъветваха така поради факта че тия термостати на 20 години не отваряли вече и със или без радиатор се тая като самия термостат не отваря![]()

- димящият вожд
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
- Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
- Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!
колега аз нямам турбо ,но същото по 6-7 сек.
смених масленият филтер и се оправи.
скапания клапан .
смених масленият филтер и се оправи.
скапания клапан .
От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
5 мнения
• Страница 1 от 1