Кристални Халогени е30?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 30 Мар 2009, 16:30

То аз мисля да ги ползвам с ксенон,та не ми пречи,че са пластмасови :)
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 30 Мар 2009, 17:53

Stoicho написа:То аз мисля да ги ползвам с ксенон,та не ми пречи,че са пластмасови :)
Ми тогава купуваш 2 стари халогена без стъкла и лепиш плексигласа :mhihi:
:yes:

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 31 Мар 2009, 0:26

аз пък смятам да си направя хоум мейд :) ама се чудя дали да са с диоди или да ползвам нормални някви халогени като отпреде им ще сложа плексиглас затъмнен с фолио и така ще се създава илюзията че нямаш халогени а си с тапи и изведнъж хоп нещо изотзадзе светва :twisted: то това е само идея ама със всеки изминал ден ми се струва все по добра :) все пак аз така или инъче съм с тапи...
ебаси аз за 50 лв си взех рали фарове хелла рали 1000 дето като светнат праят ден а да дам 150 лв за някви 20 годишни преебани халогенчета дето разликата между пуснати и спряни спрямо светенето на пътя е единствено и само въображаема .... ай по добре не а.....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 31 Мар 2009, 4:41

аз си купих от тия от ибей дето ги давате като линк и единия беше стъклен другия плстмасов - стъкления го счупих а пластмасовия стана жълт за 2 часа каране и са много големи ментаци :D :D но ако слагате ксенон сигурно няма да има проблеми :)

Предишна

Назад към E30