Malko Info
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Malko Info
Zdraveite,
Zna4i imam dve pitaniq:
1. Mislq da si smenqm povdiga4ite i me interesuva pri tazi operaciq trqbwa li da se otvarq celiq blok ili moje da se razmine samo sus otvarqne na kapaka na klapanite, zastoto mnogo ne mi se iska da si cepq dvigatelq.
2. V kolata si imam fabri4en usilvatel koito spored mene e nqkude kum 30-40W i iskam da go namerq kade e razpolojen. Nqkoi moje li da mi kaje kade da go tyrsq, zastoto nqmam ve4e nikakva ideq ?

Zna4i imam dve pitaniq:
1. Mislq da si smenqm povdiga4ite i me interesuva pri tazi operaciq trqbwa li da se otvarq celiq blok ili moje da se razmine samo sus otvarqne na kapaka na klapanite, zastoto mnogo ne mi se iska da si cepq dvigatelq.
2. V kolata si imam fabri4en usilvatel koito spored mene e nqkude kum 30-40W i iskam da go namerq kade e razpolojen. Nqkoi moje li da mi kaje kade da go tyrsq, zastoto nqmam ve4e nikakva ideq ?

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: Malko Info
npocTo_Taka написа:2. V kolata si imam fabri4en usilvatel koito spored mene e nqkude kum 30-40W i iskam da go namerq kade e razpolojen. Nqkoi moje li da mi kaje kade da go tyrsq, zastoto nqmam ve4e nikakva ideq ?![]()
![]()

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Qawno ne sum se izrazil pravilno.
Zna4i kolata ima zna4itelno po golemi govoriteli ot standartnite na bmw e30, koito sum vijdal. Predstavlqvat pravoygalna kutiq vytre sus bass i pi6tqlki na firmata ITT. A 4e ima stypalo sum 100% sigyren , samo ne znam dalie na firmata Blaupunkt i kolko to4no wata e. No mene me interesuva kade vgrajdat obiknovenno stypalata ?
Zna4i kolata ima zna4itelno po golemi govoriteli ot standartnite na bmw e30, koito sum vijdal. Predstavlqvat pravoygalna kutiq vytre sus bass i pi6tqlki na firmata ITT. A 4e ima stypalo sum 100% sigyren , samo ne znam dalie na firmata Blaupunkt i kolko to4no wata e. No mene me interesuva kade vgrajdat obiknovenno stypalata ?
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Чувал съм, че има някакви вградени усилватели в някоя от задните врати ама не ми е сигорна информацията а и си мисля, че бяха на 5-ца и нагоре.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Ami i na men mi kazaha 4e moje da e vyv zadnite vrati, no tui kato az nqmam takiva puk i proverih pod korite ne se se6tam ve4e kade moje da byde 

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Zdraveite vsi4ki,
praviste 4e ima ,i az sam gi vizdal v saita www.e30.de
ako nameri6 to4noto mqsto kadeto sa pokazani,6te vidi6 4ee dadeno
nai-ve4e pri dvuvratkite.Trasi zad kurite v dqsno,tam kadeto e zadnata vrata.Nezabravqi samo 4e na snimkata koqto q gledax beshe pri dvuvratka.????????
Uspex i deistvai:))
praviste 4e ima ,i az sam gi vizdal v saita www.e30.de
ako nameri6 to4noto mqsto kadeto sa pokazani,6te vidi6 4ee dadeno
nai-ve4e pri dvuvratkite.Trasi zad kurite v dqsno,tam kadeto e zadnata vrata.Nezabravqi samo 4e na snimkata koqto q gledax beshe pri dvuvratka.????????
Uspex i deistvai:))
- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Da ve4e uspqh da namerq stypaloto. Be6e na mnogo gadno mqsto to4no mejdu zadnoto strani4no styklo i oblegalkata. BAq zor vidqh oba4e dokato razviq boltovete na plankite koito go dyrjaha zastoto mqstoto e mnogo tqsno .
- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Kakvo e tova : a/d/s ?
NA nego pishe : Original BMW Sound dokolkoto se vijda a ina4e utre ste go svalqm okon4atelno za da moga da sloja novoto stypalo ednovremenno.
AKo te interesuva utre ste dam pove4e info za nego kato go izvadq.
NA nego pishe : Original BMW Sound dokolkoto se vijda a ina4e utre ste go svalqm okon4atelno za da moga da sloja novoto stypalo ednovremenno.
AKo te interesuva utre ste dam pove4e info za nego kato go izvadq.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
DA mersi za infoto oba4e tam e pokazano suvsem drugi stupala, koito sa montirani zad korata, maoito e dosat po nazad.
14 мнения
• Страница 1 от 1