е30 monster project
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Прерових целия нет и никъде не намерих BMW - Monster Truck. Все американски коли бяха и на едно място имаше микробус Форд Транзит даже малко се
като го видях, ама карай трябва да има и такива неща. Нека колегата го направи и покаже творението. Преди години мислих да правя такова с Жигулката ми, но една сутрин като се събудих и шасито (виетнамка) ми беше хванало крака. Явно мангалите не спят нощем. Минаха ми всякакви мераци и се отказах. Подкрепям го в идеята му и ще се радвам ако мога да му помогна. 

Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- devastator
- младши ентусиаст
-
въпросното купе беше с 10 санта криви греди на десно,ама ти би си го поправил щот си маняк.Важното е да не причиняваш такова нещо на е30ийската.Аз обаче ги бракувам такива понеже живота е кратък.
От такива например който не си причиняват такива неща на бмв-то ,например 323-ката на Данини беше заприличала на робот от контейнера на пясъчните хора от Star Wars ep.3. обаче омазан с екстраменти поставени пред вентилатор.
Важно е да си мислиш че колата ти е е30-ска и то маняшка,понеже все пак си маняк.Познавам доста пичаги като тебе,заповядай на Пловдивското ОМВ-там 100% от е30-ските са такива маняшки
с лепенки БМВ Павар бг по стъклата.Виж две теми по-нагоре,уж била М-ка,ама 3-ен стоп,обаче с м10 мотор заменен от 2,5
И тоя не би си причинил това на колата

От такива например който не си причиняват такива неща на бмв-то ,например 323-ката на Данини беше заприличала на робот от контейнера на пясъчните хора от Star Wars ep.3. обаче омазан с екстраменти поставени пред вентилатор.
Важно е да си мислиш че колата ти е е30-ска и то маняшка,понеже все пак си маняк.Познавам доста пичаги като тебе,заповядай на Пловдивското ОМВ-там 100% от е30-ските са такива маняшки

с лепенки БМВ Павар бг по стъклата.Виж две теми по-нагоре,уж била М-ка,ама 3-ен стоп,обаче с м10 мотор заменен от 2,5

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3