E30, m52b20 въпрос за радиатор
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
E30, m52b20 въпрос за радиатор
В момента е с м10-ков радиатор и климатикова ел перка.
въпроса ми е : Какъв радиатор да ползвам и какво виско(от какво бмв), за да не грее и да не прегрява, стрелката седи около 3 милиметра след средата, и ме притеснява да не прегрее, водна помпа и термостат са нови, термостата е на 80 градуса. Искам да махна ел преката и да си го направа както трябва
колата се ползва 80% за бърнаут и тук таме някой заблуден опелджия да изде шамарите.
въпроса ми е : Какъв радиатор да ползвам и какво виско(от какво бмв), за да не грее и да не прегрява, стрелката седи около 3 милиметра след средата, и ме притеснява да не прегрее, водна помпа и термостат са нови, термостата е на 80 градуса. Искам да махна ел преката и да си го направа както трябва
колата се ползва 80% за бърнаут и тук таме някой заблуден опелджия да изде шамарите.
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Ами пробвах 4 радиатора и все грее,
с м40ков пробрах грее, с м20б25 - пак грее, намерих един от 324тд, ама пак позагрява. не бяха мои тези радиатори и сега съм с м10-ков
пък и малко скъпичко ша ми доиде да пробвам различни комбианции, а пък на човека няма да му струва нищо да седне в колата и да огледа. капиш ?
с м40ков пробрах грее, с м20б25 - пак грее, намерих един от 324тд, ама пак позагрява. не бяха мои тези радиатори и сега съм с м10-ков
пък и малко скъпичко ша ми доиде да пробвам различни комбианции, а пък на човека няма да му струва нищо да седне в колата и да огледа. капиш ?
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми бая се разхождат насам натам..и всички са с е36 по големия радиатор..някои с виско,другите със спалчета и нямат проблем с греенето, дори и при много зор на 40 градуса

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
e36-цов казваш да провам, а с какво виско ? нещо яко да охлажда, щото бая тормоз вижда мотора.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми с ново от най читавите няма ядове,ама и перчица от м-пиисе 

Последна промяна ///Явор на 25 Яну 2009, 0:42, променена общо 1 път

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Аз викам да си хакниш една перка-виско от ладичка тя е постоянно зацепена и охлажда да си е....е майката
и М моделите на лада кат 1500 "С" имат М ел перка със нея може да изкачваш балкани на 45 градуса жега без вода в радиатора и повечко желание
Надявам съм ти бил полезен ако нещо не ти е ясно домашния телефон е винаги насреща БТК са благослконни към сиромасите

Надявам съм ти бил полезен ако нещо не ти е ясно домашния телефон е винаги насреща БТК са благослконни към сиромасите

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- kompi
- младши ентусиаст
-
Re: E30, m52b20 въпрос за радиатор
Myxa-TePoPuCT написа:В момента е с м10-ков радиатор и климатикова ел перка.
Аз съм с е34 радиатор(като на е36 ) с ел. перка и нямам грижи!
За виско няма място, пробвах 2-3 ама не стават! Явно за да стане трябва някаква игра с лапите и по-тънък радиатор евентуално.
Сучииии!
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Набарах един меден от е28, и виско от е36 обаче нещо не седи красиво.дайте идеи как да го направа по позьорско? Тоя от 850цси ша стане ли в е30-ката ? А ако пробвам с виско и ел перка? добра идея ли е
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
вие тези виско за нищо ги нямат. имат си температура на зацепване и е равна на температурата на термостата 

10 мнения
• Страница 1 от 1