м50,м52,м52ту,м54 в е30 проблем

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

м50,м52,м52ту,м54 в е30 проблем

Мнение от devastator » 25 Яну 2009, 3:42

помогнете приятелчета,аз съм младши ентусиаст и не се оправям още добре с баварчето.
Проблема ми е че смених маторя м10 със м50 ,обаче не ще да влезе понеже опира в серво-апарата,пак смених маторя с м52 и отново същия проблем,даже по-лошо,пак смених маторя с м52ту и леко се оправиха нещата ама пак опира,днес пробвах с м54 и същото.Вече не знам какво да правя ,а пък приятели ми казаха че в клуба на бмв имало спецове и операцията била рутинна и всичко ставало калъп и серво и мерво и визко и тн.Слагали се били некви специални тампони от друго бмв със 46 подложни шайби било идеално.Маняците в немско и те така ги правели.
Другия проблем ми е че смених сичко и пак не пали.Тва помпа,датчици масметри и един батко ми каза че имало неква бела кутийка на име ЕбеЦе,дето ме цакала.Възможно ли е това?Имало некво момче ,което било измислило крак на екуто и маторя бил палел без тези кутийки.Тва момче било регистрирано тук.Познавате ли го?
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 25 Яну 2009, 3:50

пак ли бе :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 25 Яну 2009, 3:53

Ахам, че всички го познаваме, ве младши.
Има една тема с дрифтчета по павенцата, ако си от Сф, ше се опраиш, ако не, я шъ те срещна на вход на Сф с микрата и ще дрифтиш след мене.
Само споко, нидей да съ притесняваш, всичко шъ съ опраи.
Ама за да не се разкарваш - само кат слагаш сервото, бутни моторетката яко напред и вдясно и ще отвориш място за вакуума, ко съ кахъриш?
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 25 Яну 2009, 3:54

ми пак опира в сервото и пак не пали :( :help:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 25 Яну 2009, 4:03

Тогаз или 'микра огън - следвай ме!' или че дебиш тука за сполучлив отговор!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 25 Яну 2009, 4:06

питах секви хакери,кракери,руутъри-никой не е чувал,всеки ми вика вързвай си му жиците,метай чипа в антенката и така че караш,добре ама аз нали олекотявам и гледам да ги изфърла ненужните неща и съм на път да звънна във фебере,там имали много добри програмисти,белким санким чунким ми помогнат :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 25 Яну 2009, 4:11

Лошо, че баннаха СпортнотоВасе, той е напред с електрониката.
Аз мога да ти помагам само морално и като гид в Сф., да те насоча на правилните места, дет стават маняшките проекти.
С дърпане пробва ли да запалиш?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 25 Яну 2009, 4:13

ало колегата ироничен флудър със травеститското зайче,ще те помоля да не караш баба си да пуши джойнт ,а да накараш майка си да ти роди братче.Още Боб Марли го е казал,за подробности около процедурата на лс.
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 25 Яну 2009, 4:15

ебре курорте :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 25 Яну 2009, 4:17

Красотата на вселента се състои не само в разнообразието на единството, но и същи в единството на разнообразието.

По темата - гризачите, въпреки че са считани за вредители, спомагат за баланса в екосистемата.

Извън темата - с бутане пробвахте ли да запалите?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Яну 2009, 8:00

личните проблеми на лични съобщения. точка.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Назад към E30