2be Carb
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Трябва да се закачи към купето,някаде трябва да има щутцер на самото купе,ма може и да греша щот беше много отдавна кат карах такова чудо! 

- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Да в дясната част на двигателният отсег требва да има щуцер. Това маркуче се надява там, т.е. края му е към атмосверно налягане.
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
Благодаря за помоща преди време го измъкнах от купето и се изненадах че беше просто напъхано в купето.
Колега преди време имах е30 с 2бе и доста се занимавах с него........
та незнам за кое точно питаш,но този 8 не е ли този от бенз.помпа към резервоара,а онва е филтърчето........Ако не съм те рабрал извинявай.Иначе вакум към купето невярвам да има..предполагам е от икономаизера на таблото към двиг.Това е акое имало интервенций по колата.В смисъл,Е30 с 2БЕ оригинално е с часовник и ако е с оборотомер или е слаган може това да е вакума...Та с две думи невярвам да е оригинално

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
не си го разбралЛюдмил написа:Колега преди време имах е30 с 2бе и доста се занимавах с него........та незнам за кое точно питаш,но този 8 не е ли този от бенз.помпа към резервоара,а онва е филтърчето........Ако не съм те рабрал извинявай.Иначе вакум към купето невярвам да има..предполагам е от икономаизера на таблото към двиг.Това е акое имало интервенций по колата.В смисъл,Е30 с 2БЕ оригинално е с часовник и ако е с оборотомер или е слаган може това да е вакума...Та с две думи невярвам да е оригинално

Извинявам се,наистина не съм разбрал правилно.....разрових се по схемитеporostorm написа:не си го разбралЛюдмил написа:Колега преди време имах е30 с 2бе и доста се занимавах с него........та незнам за кое точно питаш,но този 8 не е ли този от бенз.помпа към резервоара,а онва е филтърчето........Ако не съм те рабрал извинявай.Иначе вакум към купето невярвам да има..предполагам е от икономаизера на таблото към двиг.Това е акое имало интервенций по колата.В смисъл,Е30 с 2БЕ оригинално е с часовник и ако е с оборотомер или е слаган може това да е вакума...Та с две думи невярвам да е оригинално

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
7 мнения
• Страница 1 от 1