ПРОБЛЕМ СЪС СТАРАТА М10-КА
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
проблема е следния : преди 2-3 дни взе да прекъсва и ми казаха да сменя свещите.. Така и направих днес минах около 100-тина километра и пак на 2-3 цилиндъра взе да работи. Изгасих я на един паркинг и дотам... неще да запали и неще
някой ако може да помогне ще съм му много благодарен 

на 2-рия и 3-тия цилиндър бяха зацапани и затожа оставих за утре на какво се дължи това
и какво е решението в този случай 

Re: ПРОБЛЕМ СЪС СТАРАТА М10-КА
приятел виш кабелите на 2 3 цилиндар скоро на мен ми случи така на
на трети цилиндар. Ако запали чуи дали цака нешто в делкот ако се чужа значи някои кабел се ебава :D немож да прати искра и се чува едно цакане в делкото
на трети цилиндар. Ако запали чуи дали цака нешто в делкот ако се чужа значи някои кабел се ебава :D немож да прати искра и се чува едно цакане в делкото
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Re: ПРОБЛЕМ СЪС СТАРАТА М10-КА
vlado22__ написа:приятел виш кабелите на 2 3 цилиндар скоро на мен ми случи така на
на трети цилиндар. Ако запали чуи дали цака нешто в делкот ако се чужа значи някои кабел се ебаванемож да прати искра и се чува едно цакане в делкото
Имах същия проблем доскоро,колеги.Възможно е проблема да е в делкото.при мене 3-ти цилиндър си беше в пълна бестегловност

обаче се оказа че имам дрг проблем освен тоя.гърбичният вал на делкото е изяден много жестоко и просто тряа да си сменя цялото делко.Има и варянт за рециклиране на вала,само че предпочитам да с взема ново.който може да помага
м10- ката
днес смених делкото, но пак неще да пали
явно не и се излиза повече на пътя
а сега на къде 

- dido-bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
- Мечтае да кара: еМММММ
12 мнения
• Страница 1 от 1