Ами и аз да се похваля с мойто мом4е

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 25 Дек 2008, 10:54

Честито. Опитай с обезвъздушаване и се моли да е това. Пробвай да почетеш малко из форума, между хилядите простотии има и доста отговори на въпроси, които ще имаш. Не се мъчи да тръгваш по МАЙСТОРИ, че с тая е30-ка, на тая възраст........ :mhihi: ще изучиш на някой майстор децата :mhihi:. Относно боята, съмнявам се, че Делян и Павката са хората за теб ( и двамата са много добри бояджии, знам го от личен опит, но не знам на каква цена ще е офертата сега и дали ще се хванат ). Това сивото от подписа ( да отбележим, че е металик ако не забелязвате :mhihi: ) е боядисвано срещу сервиза на БМВ дето му викате 5-ти километър, забравих как се казваше бояджията срещу 50 лева и като махнем моите аматьорски пропуски изглежда добре.
    И аз обичам на колата всичко да си е СТОК, криви и ръждиви никелирани брони, 4ст скорости, яко М10 с туба масло в багажника, и окачване тип ОФРОУД :mhihi: :mhihi: :mhihi: Една от най-стоковите е21-ци дет съм виждал
:shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.su11 » 29 Дек 2008, 12:15

честито и от мене, всяка е30-ка си има чар за собственика и

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 31 Дек 2008, 1:26

ако някой може и иска да ми помогне много ще има да 4ерпя

Относно моя проблем с охладителната система:

установих,4е термостата ми не става купих си нов и като го сложих колата продължи да загрява и да хвърля антифриза.
помислинх си 4е не отваря и той.Процедирах така(стария термостат му искривих малко джаджата която отваря като вдигне градус с около милиметър )сега така колата не загрява ама не вдига и достатъ4но градуси и тва на мен не ми харесва.
Този новия термустат койо го купих го сложих във вода,сложих и термометър и го проверих вси4ко му е наред(няколко пъти го пробвах и отваря на то4ните градуси всеки път)
зна4и какво установих:всеки път,когато разменя термостатите и сложя новия винаги когато барна марку4а пот него е студен(зна4и тва е марку4а за големия кръг и когато загрее колата термото отваря и пуска вода нататък)оба4е там винаги е студено и когатпо в това положеие колата е загряла а отдолу маркуча е студен аз го откачам исти4а студена вода от там.
малко след това можеби секунда или две термустата веднага отразява топлата вода от към главата и веднага пуска на долу вряла вода,а това трябва да го прави при затворена вирига мисля.
И кво да правя не знам.
Сега пак съм сложил стария преработен термо и не знам какво да измисля
Надявам се 4е съм обяснил за какво става въпрос и да не съм писъл някоя глупост ама ако има колеги които моят да ми помогнат: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.su11 » 31 Дек 2008, 14:35

имах същия проблем с М10 купувах термостати до припадак :mhihi: :mhihi: :mhihi: даже още ги паза в мазето чисто нови но уви не отварят ж тенжерата с вряла вода отварят на градуса но уви на колата нещят, какво направих колкото и да е смешно на всеки който сам го казал отидох до моргата за москвич и вземах оригинален термостат за москвич за 4 лв :mhihi: малко преправяне и пасна, наливам теяноста и какво се получава термостата веднага отваря и системата заработва като нова :mhihi: може и аз глупости да говоря но стана и така карах доста време та дори и радиатора ми беше от мусквич, ако нещо се затрудняваш пиши едно ЛС и ако трябва и снимки ще ти пратя ;) успех

Предишна

Назад към E30