При разко натискане на педала глъхне за секунда, защо?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
При разко натискане на педала глъхне за секунда, защо?
Колеги вече ще се гръмна.
НА бензин е перфектна, мина ли на газ (ГИ Бардолини) почва да прекъсва, при рязко подаване на педала.
Знам, знам, карай си на бензин, ама искам по-икономичено и по-екологично.
Всичко по ел. инсталацията е ново с изключенеие на кабелите, но вече 2-ри път ги сменям тях.
Свещите са ми бели, като преобеднена ГВС. Слагах я на стенд за копютър и след това на стенд за кабели от страите стендове поне 4-ри пъти. При рязко натискане на педала на Газ прекъсва за малко??
Стенда дава, че е ту един кабел ту друг , после пак отначало поват. на празен ход ням проблем от 2 хил, оборота на горе също няма проблем, обаче между 1000 и 2000 об. прекъсва. При плано подава не газ обаче не ми прекъсва.
Направо не знам на кого на се скарам и какво да посискам ?????
НА бензин е перфектна, мина ли на газ (ГИ Бардолини) почва да прекъсва, при рязко подаване на педала.
Знам, знам, карай си на бензин, ама искам по-икономичено и по-екологично.
Всичко по ел. инсталацията е ново с изключенеие на кабелите, но вече 2-ри път ги сменям тях.
Свещите са ми бели, като преобеднена ГВС. Слагах я на стенд за копютър и след това на стенд за кабели от страите стендове поне 4-ри пъти. При рязко натискане на педала на Газ прекъсва за малко??
Стенда дава, че е ту един кабел ту друг , после пак отначало поват. на празен ход ням проблем от 2 хил, оборота на горе също няма проблем, обаче между 1000 и 2000 об. прекъсва. При плано подава не газ обаче не ми прекъсва.
Направо не знам на кого на се скарам и какво да посискам ?????
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
аз имах подобен проблем.....беше в делкото..беше се разместило и от там тресеше и глъхнеше между 1000-1500-2000 оборота 

bedrock city racing
- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic
И аз го имах проблема,смених свещи,кабели и дюзите на ултразвук.
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни
- vodach
- младши ентусиаст
-
///ivanE30 написа:аз имах подобен проблем.....беше в делкото..беше се разместило и от там тресеше и глъхнеше между 1000-1500-2000 оборота
кое точно му се беш разместило. освен това на мен ми го прави само на газ.
- vodach
- младши ентусиаст
-
vromosa написа:И аз го имах проблема,смених свещи,кабели и дюзите на ултразвук.
какви кабели си взел ? от къдеи за колко?
какъв ДВГ имаш ?
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- vodach
- младши ентусиаст
-
ico-bmw написа:Колега има едно обяснение-"ГАЗ"
Ами да ГАЗ пропан бутан, LPG и най-вече 51 лв 480 км.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
с газов инжекцион ли си или обикновена ,щото ако е обикновена тя ползва вакуума в смукателни колектор при подаването на газ и ако смуче от някъде въздух също може да прави проблем
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- vodach
- младши ентусиаст
-
M-TEAM написа:с газов инжекцион ли си или обикновена ,щото ако е обикновена тя ползва вакуума в смукателни колектор при подаването на газ и ако смуче от някъде въздух също може да прави проблем
Ами писах го ...................................................................
....................................................Г.И.

- vodach
- младши ентусиаст
-
В моя проблем аз стигнах чак до производителя на ГИ Бардолини-ф-ма "БСМ" или BSM срещнах се с управителя на фирмата останах с изключитлено добро впечетление от него. Човека 45 мин ми прави настройки на колата лично! Много внимателно се отнесе с мен. Аз след такова поведение трябва да си призная, че може грешката да е в кабелите. Ето защо днес си купих кабели за свещи. Само че в колата се прецака неща друго... Но не мога да споделя, защото просто не знам защо не пали, ни на бенизн ни на газ.
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
и аз имах проблеми на газ но я оправих барзо, махнах я
никога не ми е работила кола перфектно на газ виж бензинчето е на 1.65 вече малко по скапо но и по качествено и забравяш за проблема

- vodach
- младши ентусиаст
-
bavarcheto.su11 написа:и аз имах проблеми на газ но я оправих барзо, махнах яникога не ми е работила кола перфектно на газ виж бензинчето е на 1.65 вече малко по скапо но и по качествено и забравяш за проблема
1100 лв ми е ГИ-то.
- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
хахах абе човек ти що не казваш на Лично че проблема е на Газ !! олеее ... намали малко дебита на въздуха/като намалиш размера на трабата за входния въздух/ и ще се оправи !!!!!
При обикновенното газово е така поне !!!
и аз съм с някво смешно /изпарител Фема -турски предполагам и БГ бутилка с сонда БРЦ ... и газов клапан БРЦ ... / така купих колата /
разход последно Газ 10 лева при цена 0.99 лв/л - 75 км / при тая цена да ти кажа нека да гори, ама и крака ми тежи ... тей, че е*ал сам я
на бенз си я оправих вече ти писах как ...
Успех !
и аз съм с някво смешно /изпарител Фема -турски предполагам и БГ бутилка с сонда БРЦ ... и газов клапан БРЦ ... / така купих колата /
разход последно Газ 10 лева при цена 0.99 лв/л - 75 км / при тая цена да ти кажа нека да гори, ама и крака ми тежи ... тей, че е*ал сам я

Успех !

- vodach
- младши ентусиаст
-
Dafy написа:хахах абе човек ти що не казваш на Лично че проблема е на Газ !! олеее ... намали малко дебита на въздуха/като намалиш размера на трабата за входния въздух/ и ще се оправи !!!!!
разход последно Газ 10 лева при цена 0.99 лв/л - 75 км / при тая цена да ти кажа нека да гори, ама и крака ми тежи ... тей, че е*ал сам я![]()
Успех !
Колегии,
Оправих я ! кабели за свещи, кабели и пак кабели. Взех си Магнети Марели 85лв. оправи се всичко. Не знам... аз смених 2 ката кабели обаче новото си е ново. На всички дето искат да си сменят кабели, не взимайте втора ръка, че влизате в едно приключение, което на никой не го пожелавам. Иначе карам на ГИ там всичко е компютризирано.
Не я заключвайте още че някой може да има същия проблем.
14 мнения
• Страница 1 от 1