масло за е30 325 90г.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
bigmurzi написа:petrashkov написа:долей колкото трябва на пръ4ката и махни плуса на акумулатора за 10-15мин
после запали и трябва да се е оправило
Маслото си е 6, м/у мин. и макс. на пръчката, откачих акумолатора за час и пак свети ..
Ако нивото на маслото ти е над средата и пак свети...паркирай колата някъде так че колата да е наклонена на ляво...примерно на тротоар качи само десните гуми и ше изгасне
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Дилян Пенчев написа:Ако караш яко - Motul 300V серията - двойно естерно масло напрао лудница! Вискозитети какъвто ти е на душата - 15В50; 20В60; 5В50![]()
Аз съм слагал на моята каручка всякакви масла и смея да твърдя че това е маслото с главна буква, дори и при зверски температури на си губи качествата и най-важното е че е двойно естерно![]()
Ако цената ти е по силите скачай - няма да съжаляваш!
Около 30-40 лв на литър
Би ли обяснил (ако не е твърде нахално от моя страна) как точно разбираш кое масло е добро и кое не става? как решаваш от кое си доволен и от кое не? как разбираш кое маже добре и кое не маже? и как си запазва или не си запазва свойствата при високи температури ?
щото единствения начин, който аз знам за проверка е след едни 10 000км (примерно) да се отвори мотора и да се даде на измерване за износването... ама някак си ми е трудно да вярвам че след всяка смяна на масло си отваряте моторите, та... как определяте кое става и кое не ?
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
DEFLEPPARD написа:Дилян Пенчев написа:Ако караш яко - Motul 300V серията - двойно естерно масло напрао лудница! Вискозитети какъвто ти е на душата - 15В50; 20В60; 5В50![]()
Аз съм слагал на моята каручка всякакви масла и смея да твърдя че това е маслото с главна буква, дори и при зверски температури на си губи качествата и най-важното е че е двойно естерно![]()
Ако цената ти е по силите скачай - няма да съжаляваш!
Около 30-40 лв на литър
Би ли обяснил (ако не е твърде нахално от моя страна) как точно разбираш кое масло е добро и кое не става? как решаваш от кое си доволен и от кое не? как разбираш кое маже добре и кое не маже? и как си запазва или не си запазва свойствата при високи температури ?
щото единствения начин, който аз знам за проверка е след едни 10 000км (примерно) да се отвори мотора и да се даде на измерване за износването... ама някак си ми е трудно да вярвам че след всяка смяна на масло си отваряте моторите, та... как определяте кое става и кое не ?
Ами помисли вместо да се заяждаш колега много фактори са: как работи колата,тропа ли ,по шумен ли е мотора,загрява ли повече кога гасне лампата за маслото вътре,харчи ли (много или малко)И при кви градуси става на вода!!!И най-важното е при смяната какво и колко точиш!!А и маслата си имат класификаций ама кой да гледа и да знае!!Успехи на всички
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3