E30 Хидравлика?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

E30 Хидравлика?

Мнение от dZvero » 06 Ное 2004, 16:18

Аз само информативно да ви питам как седи въпроса със слагане на хидравлика при една E30ка без?
Не е ли хамалогия? Не, че съм разбиращ (даже изобщо), но съм чувал, че трябва да се сменят/слагат: хидравлична рейка (ако няма такова нещо ще ме прощавате), казанче за течността, ролка и ремък, датчици и т.н. Трудно или много трудно става. Колко ще излезне слагането ако се вземат частите от някоя друга Е30ка :?:
Предварително ви благодаря за отговорите!
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 06 Ное 2004, 16:40

Мисля че не е много трудно. Питай Явор. Той даже може да има и да ти я монтира. Преди бях чел някаде тема на Явор: "Хидравлика за Е30 може и монтаж" Иначе е голяма екстра. За мен това е най- голямата екстра в една кола каквато и да е тя. Успех с начинанието.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Ное 2004, 21:51

Принципно е лесна работа, трябва ти хидравлична рейка меду 100-150лв., хидравлична помпа -50-80лв, допълнителна шайба за коляновия вал- според пазърлъка, казанче и маркучи. И оттам на татък малко сръчност, нерви хидравлична течност и после реглаж. Наслуки в начинанието.

Назад към E30