Гъхне при подаване на газ ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Гъхне при подаване на газ ???
Колеги, здравейте! Нов съм тук и воъобще в BMW средите. Днес ми пристигна 320-ката от Германия и съм във възторг, но изникна проблем. При първия тест на парното- надух го на топло на макс, колата започна да глъхне и трудно палеше. Когато отворих капака пушеше точно от парното. Като поседя малко се оправи, запали и тръгна без разлика от преди. Казаха ми, че е възможно да е избило парното и да е намокрило някаква електроника, която се намирала под него и това да е дало проблема при работата на двигателя. Моля дайте съвет от къде да започна и къде да търся проблема?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Гъхне при подаване на газ ???
ISKAM_E30 написа:Колеги, здравейте! Нов съм тук и воъобще в BMW средите. Днес ми пристигна 320-ката от Германия и съм във възторг, но изникна проблем. При първия тест на парното- надух го на топло на макс, колата започна да глъхне и трудно палеше. Когато отворих капака пушеше точно от парното. Като поседя малко се оправи, запали и тръгна без разлика от преди. Казаха ми, че е възможно да е избило парното и да е намокрило някаква електроника, която се намирала под него и това да е дало проблема при работата на двигателя. Моля дайте съвет от къде да започна и къде да търся проблема?
Има един сладур тука.. ще го познаеш по снимката иначе Юзър му викат.. пращаш му л.с. и той ти праща отговор с цена с монтаж или без монтаж на радиатора за парното.. ама вземи го смени

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Стига ве! Радиаторчето на парното ако протече ще усетиш доста силна топлина в краката си или поне ще ти се намокри пода при педалите и при тунела
Под капака друго може да пуши но не и радиаторчето на парното! Ако пропуши радиаторчето на парното ще пуши вътре и ще ти трябва парцал да си бършеш джама
Търси проблема другаде
Изчезва ли ти охладителната течност?

Търси проблема другаде

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

5 мнения
• Страница 1 от 1