Проблем с оборотите @#$$%

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с оборотите @#$$%

Мнение от vogon » 29 Сеп 2008, 23:27

Историята е следната : варзахсе на приказките на един специалист 4е са ми високи оборотите и да ме води при неговия маистор да ми ги оправи , и така отидохме маистора пипна тук там и дебитомера оборотите поотихнаха малко /бяха 950 станаха 900 /трагнахси. след три дена на секи сфетофар на които спра оборотите по4ваха да играят после о6те няколко " специялиста" пипнаха на други места /нямах представа 4е може от толкожа места да се раголират обороти . Сега не вярвам на никои а оборотите си играят по нержите ми секи ден . Вапросами е имали вал6ебно място кадето си4ко 6те стане по старомо и двигателя ми и нервитеми по сфетофарите 6те сваршат.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 29 Сеп 2008, 23:34

няма да казвам номера с кабелите за + и - че някой наистина ще го направи... Моя съвет е като си тръгнал по майстори намери добър такъв...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Сеп 2008, 0:38

дано не са ти отваряли дебитомера поне...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от tr1bal » 30 Сеп 2008, 11:08

[steeN]
МнениеПуснато на: 30 Сеп 2008, 0:38 Заглавие:
дано не са ти отваряли дебитомера поне...

Е то това по някой път не спасява ли положението ... ама за кратко (ако е крива клапата)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Re: Проблем с оборотите @#$$%

Мнение от Rumburak » 30 Сеп 2008, 11:26

vogon написа:Историята е следната : варзахсе на приказките на един специалист 4е са ми високи оборотите и да ме води при неговия маистор да ми ги оправи , и така отидохме маистора пипна тук там и дебитомера оборотите поотихнаха малко /бяха 950 станаха 900 /трагнахси. след три дена на секи сфетофар на които спра оборотите по4ваха да играят после о6те няколко " специялиста" пипнаха на други места /нямах представа 4е може от толкожа места да се раголират обороти . Сега не вярвам на никои а оборотите си играят по нержите ми секи ден . Вапросами е имали вал6ебно място кадето си4ко 6те стане по старомо и двигателя ми и нервитеми по сфетофарите 6те сваршат.

аман от "майстори":!: :puke: :comp: :ranting: :maad: :censored: , виж батко Юзър ако има време ще ти помогне предполагам...
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от vogon » 30 Сеп 2008, 18:56

Абе тои дебитомера маи е пипан някога 6тото си ли4и силикон4е ама тоя вапросния специалист нее само с един 6естограм не6то го реголирамеска ме пратиха при един пи4 до затвора прави диагностики бил много добар маи се казва Ицо записами 4ас 4ак за понеделник до тогава няма да се спи .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Сеп 2008, 19:04

добре е да си попълниш полето за местожителство, защото никой няма идея за кой затвор говориш в момента ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Мнение от vogon » 30 Сеп 2008, 19:41

София централния затвор .

Назад към E30