Здравейте на всички!Новака във форума сега съм аз.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте на всички!Новака във форума сега съм аз.
Първо искам да поздравя всички!Четох доста във форума и останах с впечетлението че тук има доста разбиращи и коректни хора.Регистрирах се тук защото преди 2 месеца закупих старо БМВ 316 с мотор 1.8 карбуратор.Втори собственик съм .Купих го от възрастен испанец който го е купил чисто ново.Колата оргинално е с обортомер и разходомер под него и като цяло е доста запазена.Казах испанец защото в момента живея на Канарските острови.Когато го купих не му работеше само дневния километраж този които се занулява.И понеже ме дразни и най-малкото нещо което не работи реших да го оправя.Свалих таблото и останових че групичката зъбни колела отсрани на километража са с изпочупени зъби.Потърсих в местните морги намерих но струваш 50 евро.В същият момент един приятел си беше в България и му поръчах да ми прати един 2-ра по пощата.Каза ми че всико му работи прати ми снимка по скайпа беше от абсолютно същия модел.Получих го със счупено стъкло и стрелката на обортомера беше под зъбчето на което се спира стрелката.Както и да е на мен ми трябваше само дневният километраж.Смених километража ,монтирах таблото и с нетърпение подадох контакт и запалих от вълнение да гледам километража не забелязах че ми е отказал дебитомера.Започна се сваляне и качване на таблото да отремонтирам дебитомера но не стигнах до никаде.В момента като дам на контакт дебитомера ми отива в безкрайност и там си седи само като превключвам тръгва да се връща и с най-малкото докосване на газта отива отново в безкрайност и си седи там.Почуквам не реагира дупки тук по улиците няма.Това ми е за сега проблема малък но ме дразни много.Когато карам очите ми са постоянно там в очакване да тръгне от самосебеси но неби.Колата е 1987 година но е доста запазена.Така че имате един нов манияк на БМВ.Ако някой знае от каде получава инфо този дебитомер на 1.8 карбуратор да пише.Също ще ще бъда благодарен ако някой ми изпрати каквито и да са материали за този модел книжка за колата нямам и черпя инфо главно от този форум.
Благодаря предварително на всички които ще ми помогнат.
Благодаря предварително на всички които ще ми помогнат.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Добре дошъл колега при нас
Не бъркайдебитомер с разходомер
Доколкото разбрах не ти работи стрелката на разходомера...?!
Ако не се оправиш проблема скоро ми пиши, аз на 15 септември ще бъда в Тенерифе и мога да ти докарам някой нов разходомер и с удоволствие бих ти помогнал там на място да разрешим проблема

Не бъркайдебитомер с разходомер

Ако не се оправиш проблема скоро ми пиши, аз на 15 септември ще бъда в Тенерифе и мога да ти докарам някой нов разходомер и с удоволствие бих ти помогнал там на място да разрешим проблема

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
тенерифе
здравеите аз живеиа на тенерифе ако мога да помогна с не6то пи6ете само мога да кажа 4е тука са наи запазените Мтехници в европа
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
3 мнения
• Страница 1 от 1