Сабиране Само на е30-ки :Р
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
porostorm написа:Проблем е да има толкова фрапантна грешка в заглавието на тематаи също така на среща под това заглавие да има повече е36-ци от е30Сабиране Само на е30-ки :Р![]()
За смяната на носача се зареди с голем чук или не толко голем ама подкрепен с вилицаи пази маншончетата на шарнирчетата
![]()
Аз казах и преди съжалявам за грешката при писането, просто го написах бързо и за това

А за е36 си има техен под форум мисля че там е мястото на е36-ците

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

Никой не плаша, по какъв начин ще извади шарнира от шенкела, все пак е на конус. А за машоните, говоря за новите.6estaka написа:колега стига го плаши с тия чукове....и за кво да ги пази маншоните като ше слага нови шарнири.А и от де си толко светнат за е36-ците като не си присъствал?
За е36-ците, така съм чувал

porostorm написа:Никой не плаша, по какъв начин ще извади шарнира от шенкела, все пак е на конус. А за машоните, говоря за новите.6estaka написа:колега стига го плаши с тия чукове....и за кво да ги пази маншоните като ше слага нови шарнири.А и от де си толко светнат за е36-ците като не си присъствал?
За е36-ците, така съм чувал
аха...ок...ела в събота да видиш на живо за какво става въпрос а пък то е36-ците и без това вече са навсякъде така че и да има 2-3 не е толко страшно...не им се плаши
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
6estaka написа: то е36-ците и без това вече са навсякъде така че и да има 2-3 не е толко страшно...не им се плаши
много истина има в твоите думи

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хиляди хора да истръпнат
- Мечтае да кара: Е30 М3 DTM
remaka написа:6estaka написа: то е36-ците и без това вече са навсякъде така че и да има 2-3 не е толко страшно...не им се плаши
много истина има в твоите думи![]()
![]()
![]()
E нема им се плашиме

беше наказана уж италиянски туунинг нешо била пипната!!! Жорко я наказа и Колегата с Турбинката и тои също

а да не говоря за разни КР ГОЛФ 2

ама се чудехме с ЖОрко да не би да е малкия КР !!!!!

- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
slatanic написа:Няма да обиждате е36ците,че няма да идвам повече ей!
Или поне докато не се продаде моята и аз не си купя е30 де!![]()
Иначе гараж с канал имам ако ви трябва някой от вас знаят от каде съм та може да помогна нещо!
Нямаме нищо против Е36ците ама аз да кажа за миналия път ко стана с оная бялата!!!..... сами видяхте

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
[quote="porostormЗа е36-ците, така съм чувал
[/quote]
някои те е излъгал жестоко, аз съм присъствал 2 пъти и 30ските са били в пъти повече
последния път (когато бях) имаше 2 е36тици и 12 е30ски :-) смятаи ако доидат 3 или 4 е36тици

някои те е излъгал жестоко, аз съм присъствал 2 пъти и 30ските са били в пъти повече

- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
porostorm написа:Сигурно са ме излъгалиBMWfenomen написа:porostorm написа:За е36-ците, така съм чувал
някои те е излъгал жестоко, аз съм присъствал 2 пъти и 30ските са били в пъти повечепоследния път (когато бях) имаше 2 е36тици и 12 е30ски :-) смятаи ако доидат 3 или 4 е36тици
![]()
Ше стане страшно
Да така беше колега няма за какво да те лъжеме немаше е36ци 2 бяха само даже има6ер и 1 7ца и 1 5ца