tursq dvigatel M
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
Все пак няма да е лошо да кажеш какво точно търсиш,а и с колко пари излишни разполагаш....все пак така като те слушам маи ще ти трябват поне 5000-7000лв,ако не и повече....

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- NLefterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320is touring
- niko_first
- младши ентусиаст
-
- stefan81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 BMW E34
Re: tursq dvigatel M
gelermoto написа:zdraveite:) moje li da si sloja M dvigatel na moqta e 30 is? kade moga da si namerq?gore dolu kolko kinti 6te struva sus montaj?moqt dvigatel moga da go barterosam ili prodam ako ima jelae6ti:)
и се какво неможа да дигнеш конете на ИС-а и аиде да сменяме мотора(за което евала) но насочи се към М20Б25,М50Б25(за последния мотор можеш да питаш Мечо Пух за какво става въпрос) веднага даваи да слагаме М-ков мотор и сме наи силните е кажи ми как някои да ти отговори свястно като ти пишеш само глупости пък и форума си има търсачка и доста ифо за всеки твои въпрос тъка че успех колега и него приемаи навътре а като съвет

- Новини
-
Re: tursq dvigatel M
gelermoto написа:zdraveite:) moje li da si sloja M dvigatel na moqta e 30 is? kade moga da si namerq?gore dolu kolko kinti 6te struva sus montaj?moqt dvigatel moga da go barterosam ili prodam ako ima jelae6ti:)
1. В този форум се пише само на кирилица! Не ми е ясно как си пропуснал този факт, но понеже си млад и зелен тук, този път ти е простено.
2. Има си секция за обяви Купува/Продава, така че ако търсиш нещо, пусни си тема там.
Alexbmw написа::mhihi:
NLefterov написа::mrgreen:
Пускането на подобни безумни постинги в безумна тема само и само да се отчете присъствие, обикновено завършват с БАН.
7 мнения
• Страница 1 от 1