Оптималните скорости за '88 316?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 525ix
Мечтае да кара: БМВ
Детайли за колата: СНЕГОРИН

Мнение от chikco » 26 Юни 2008, 16:56

какво толкоз се борите за икономии купил си Е30 което е класиката в жанра /щото и аз го имам/ и му мислиш за 1 кило гориво КУПИ СИ ТИКО ,САКСАО, ЯРИС или друга пича въшка и спестявай

Потребител
Аватар

Мнение от Fallen_Angel » 27 Юни 2008, 9:52

chikco написа:какво толкоз се борите за икономии купил си Е30 което е класиката в жанра /щото и аз го имам/ и му мислиш за 1 кило гориво КУПИ СИ ТИКО ,САКСАО, ЯРИС или друга пича въшка и спестявай

Айде недей така грубо, а? Икономичните режими на каране с бензин могат да помогнат на някой да не осакатява хубавата кола с газ/метан, затова мисля, че може би е добре да се кажат тези неща.

Освен това... Всеки е станал шофьор някога и е бил мега неопитен. Аз имам книжка от по-малко от месец и е логично да поразпитам за подобни неща.

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 525ix
Мечтае да кара: БМВ
Детайли за колата: СНЕГОРИН

Мнение от chikco » 27 Юни 2008, 10:45

извинявай братле то и мойта Е30 е без оборотомер но съм свикнал на слух щото не ми се ще да и разколачвам цялото табло заради един оборотомер

Потребител
Аватар

Мнение от Fallen_Angel » 29 Юни 2008, 14:16

chikco написа:извинявай братле то и мойта Е30 е без оборотомер но съм свикнал на слух щото не ми се ще да и разколачвам цялото табло заради един оборотомер

Ами проблема е, че аз нямам верен слух и идея си нямам как трябва да звучи вярно двигателя :uups: :uups:

Ще трябва да кача някой, дето отбира от баварци, да го повозя и да ми каже кое как е...

Предишна

Назад към E30