Оптималните скорости за '88 316?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- chikco
- Потребител
-
- Кара: БМВ 525ix
- Мечтае да кара: БМВ
- Детайли за колата: СНЕГОРИН
какво толкоз се борите за икономии купил си Е30 което е класиката в жанра /щото и аз го имам/ и му мислиш за 1 кило гориво КУПИ СИ ТИКО ,САКСАО, ЯРИС или друга пича въшка и спестявай
- Fallen_Angel
- Потребител
-
chikco написа:какво толкоз се борите за икономии купил си Е30 което е класиката в жанра /щото и аз го имам/ и му мислиш за 1 кило гориво КУПИ СИ ТИКО ,САКСАО, ЯРИС или друга пича въшка и спестявай
Айде недей така грубо, а? Икономичните режими на каране с бензин могат да помогнат на някой да не осакатява хубавата кола с газ/метан, затова мисля, че може би е добре да се кажат тези неща.
Освен това... Всеки е станал шофьор някога и е бил мега неопитен. Аз имам книжка от по-малко от месец и е логично да поразпитам за подобни неща.
- chikco
- Потребител
-
- Кара: БМВ 525ix
- Мечтае да кара: БМВ
- Детайли за колата: СНЕГОРИН
извинявай братле то и мойта Е30 е без оборотомер но съм свикнал на слух щото не ми се ще да и разколачвам цялото табло заради един оборотомер
- Fallen_Angel
- Потребител
-
chikco написа:извинявай братле то и мойта Е30 е без оборотомер но съм свикнал на слух щото не ми се ще да и разколачвам цялото табло заради един оборотомер
Ами проблема е, че аз нямам верен слух и идея си нямам как трябва да звучи вярно двигателя

Ще трябва да кача някой, дето отбира от баварци, да го повозя и да ми каже кое как е...
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2