Малко помощ ?!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- black_coupe
- Потребител
-
Малко помощ ?!
Значи, случва ми се понякога сутрин едвам я паля.... даже върти, върти и накрая няма ток за едно завъртане... след 10 мин я паля... карам си аз.... и нито аварийките, нито мигачите, ми работят - никакъв ток
дори веднъж ми спря тотално в движение, без да имам ток, да си включа само аварийките, дадоха ми ток и запалих. Алтернатора го дадох на майстор, мислех, че проблемът е решен, тая сутрин същата история, а по - късно през деня пали от първия път 

Последна промяна black_coupe на 26 Юни 2008, 9:38, променена общо 1 път
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Акумулатора дали е читав?
Наред ли са кабелите/обувките - акумулатор-алтернатор, акумулатор-стартер, алтернатор-бушони, акумулатор-купе, купе-мотор?
Стартера дали е наред?
Наред ли са кабелите/обувките - акумулатор-алтернатор, акумулатор-стартер, алтернатор-бушони, акумулатор-купе, купе-мотор?
Стартера дали е наред?
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- black_coupe
- Потребител
-
нямам си на идея, аз съм от новото неграмотно поколение ...... най - добре да я заведа на майстор или сам да се разрова и да почупя всичко
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
black_coupe написа:нямам си на идея, аз съм от новото неграмотно поколение ...... най - добре да я заведа на майстор или сам да се разрова и да почупя всичко

ре
колега провери масата на мотора,дебел кабел при десния тампон на маторя понякога прави мизерии
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- black_coupe
- Потребител
-
Re: ре
jorofaceoff написа:колега провери масата на мотора,дебел кабел при десния тампон на маторя понякога прави мизерии
Мерси колега за предложението, при първа възможност ще я проверя.
6 мнения
• Страница 1 от 1