Проблем

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Проблем

Мнение от I.Voykov » 03 Юни 2008, 11:58

Колеги някой знае ли къде продават ( и имат налични) гумените уплътнения на буталото на спирания апарат за задни дискови спирачки. Обиколих София и немога да намеря, в дару, камор и т.н. се чака много а на мен ми е спешно. :help: :help: :help:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Потребител
Аватар

Мнение от CONSUL » 03 Юни 2008, 12:14

на ул. Симеон съм си купувал за ретро Форд.в магазина имаше за много модели вкл. и бмв.испанско производство са но останах доволен.ама не се сещам за името на магазина.беше след трета или четвърта пряка след Стамболийски посока Константин Величков

Аватар

Мнение от I.Voykov » 03 Юни 2008, 14:40

Кажи как изглежда магазина поне да знам какво търся
Изображение
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Юни 2008, 15:13

Имам пълен комплект от всичките гумени о-пръстени, прахолувители и т.н. за спирачната система, купени са от Дарукар за скромните 130лв, ще ти ги дам за 100, имам и тиганите зад дисковете отзад чисто нови, пак купувани от Дарукар, на 30лв/бр, ако имаш интерес и за тях ще се разберем, ама ми се обади, не разчитай, аз да се обаждам, че съм развейпрах :mhihi:

Аватар

Мнение от I.Voykov » 04 Юни 2008, 11:02

Намерих си в едно магазинче близо до това в което ме прати колегата по-горе. Благодаря на всички.
Изображение
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 04 Юни 2008, 11:18

I.Voykov написа:Намерих си в едно магазинче близо до това в което ме прати колегата по-горе. Благодаря на всички.
Колко парички и какво вкл. ремонтния комплект?
:yes:

Аватар

Мнение от I.Voykov » 04 Юни 2008, 13:29

Целия ремонтен комплект е 12лв. и включва всички гумени уплътнения и метални скобички по апарата (общо взето всичко без метала по апарата).
Изображение
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 04 Юни 2008, 15:31

I.Voykov написа:Целия ремонтен комплект е 12лв. и включва всички гумени уплътнения и метални скобички по апарата (общо взето всичко без метала по апарата).
12 лв. на апарат? Пусни адрес или телефон на магазина от където ги взе.

Благодаря!
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Мнение от Rumburak » 04 Юни 2008, 16:33

I.Voykov написа:Целия ремонтен комплект е 12лв. и включва всички гумени уплътнения и метални скобички по апарата (общо взето всичко без метала по апарата).

тази цена не е ли плашеща :?: :nono:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 04 Юни 2008, 16:40

Rumburak написа:

тази цена не е ли плашеща :?: :nono:

Привлекателна е по правилната дума колега. Дайте му координатите на този магазин, добре ще е да ги знаем.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар

Мнение от I.Voykov » 05 Юни 2008, 10:15

Нямам нито телефон нито адрес момчета, тръгвате от Опълченска по Симеон посока Константин Величков и гледате от лява след 2-3 улички магазин на който пише спирачни системи.

Относно плашенето в камор същия комплект е 36лв. на апарат а там цените са по 3 - 4 така че хич даже не се плаша а напротив кефя се ;) , освен това комплекта е на АТЕ а те никак не са случайна фирма в спирачните системи.
Изображение
Are you ///M enough ...?

Назад към E30