E87 120 D 2006 г. 184 000 км.

Продажба на автомобили и мотоциклети с марка BMW. Всяка обява е валидна за срок от 30 дни, след което се изтрива.

Модератор: Търговски модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

E87 120 D 2006 г. 184 000 км.

Мнение от Veson » 14 Авг 2026, 13:18

Продавам си дългогодишната спътница: Е87 120 D 2006 г. 184 000 км. автоматик. към 180 к.с. (леко софтуерно)
ВИН : WBAUG51040PW52018

Автомобилът е обслужен и се ползва постоянно, в отлично състояние. Аз съм втори собственик. Автомобилът е закупен от официално представителство на марката в България. Сервизна история от 2 специализирани сервиза за марката. С всички възможни екстри за модела и годината (без навигация). Единствен в България с тези екстри за модела и годината на производство. Каран е внимателно и с грижата на ентусиаст, с по около 10 000 км. на година. Смяна на масло и филтри - всяка година независимо от пробега, спирачна течност през 2 години и т. н. по препоръките. Последната година са сменени задни спирачни апарати, задни накладки и такива на ръчната спирачка. Еър бег на волана по програма на BMW. Останалото е в документите от сервизите. В близката 1 година няма предвидени спешни ремонти. Гражданска до декември 2026, Винетка до август 2027, следващ техн. преглед през м. май 2027. Еко група 3. Има дребни интериорни и есктериорни забележки, поради годините на колата, нормалното износване на материалите. Допълнително : резервна гума (оригинална), комплект ал. джанти със зимни гуми (в момента на хотел). Оригинални релси за покрива за закрепване на багажник и др. Оригинални щори на задно и странични прозорци. Оригинални зимни/летни стелки. CD чейнджър. Професионална озвучителна система. Спортни седалки. Автоматично затъмняване на огледалото, подсветки на дръжките на вратите, лумбални предни седалки. Има и други подобрения и рез. части, но може да ми се обаждате за огледи и информация. Към ноември 2025 реших да не я продавам и да си я карам, та си вложих доста, за да е в топ състояние. Но сега имам много добра оферта за по-ново БМВ...
За контакт :
0887381225, намира се в гр. София, кв. Лозенец.
Весо

Адаптивни предни светлини
Антиблокираща система
Въздушни възглавници - Задни
Въздушни възглавници - Предни
Въздушни възглавници - Странични
Електронна програма за стабилизиране
Контрол на налягането на гумите
Парктроник
4(5) Врати
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Халогенни фарове
Шибедах
Аларма
Централно заключване
Два ключа
Безключово палене
Датчик за светлина
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Ел. регулиране на седалките
Климатик
Мултифункционален волан
Подгряване на седалките
Регулиране на волана
Сензор за дъжд
Серво усилвател на волана
Система за измиване на фаровете
Система за контрол на скоростта (автопилот)

:)
20260814_115739.jpg

20260814_115846.jpg

20251215_121521.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
stay tuned
Изображение

Назад към Продава - Автомобили, Мотоциклети